Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

Chorwacja musi wygrać także naprzód i do boju ubawa2
Odpowiedz

Też jestem za Chorwacją.
Ale już mi się ten mundial znudził dobrze ze to ostatni mecz. ubawa
Odpowiedz

misisio Moim zdaniem wygra lepszy! fizja6
Odpowiedz

Odpowiedz

Bardzo mi szkoda Chorwatów, ale biorąc pod uwagę sam finał to mecz był naprawdę ładny i przyjemnie się oglądało ubawa Chorwaci chyba zyskali sobie sympatię wielu Europejczyków co było widać na portalach społecznościowych i w mediach. Może i wygrali Francuzi- fakt faktem za darmo tego meczu nie wygrali- mieli dużo szczęścia i oczywiście gratulacje dla nich, ale jak dla mnie to Chorwacja cały ten Mundial wygrała, mimo wszystko ubawa
Odpowiedz

Witam!,chociaż kiedy Polska odpadła,nie zbyt śledziłem ten mundial w Rosji.Z tego co słyszałem,to nie złą klasę pokazała Chorwacja i brawa im za to!.
Z początku rozpoczęcia euro,jak zobaczyłem przygotowania tych drużyn,jak oni w meczach biegali,jak byli kondycyjnie przygotowani.To mnie,aż przeraziło.Wiedziałem,że na euro w Rosji,przyjechali na totalną wojnę!.Nasi przy tych obcych drużynach,to emeryci,aż przykro!. fizja6
Odpowiedz

(15-07-2018, 13:04 )martin napisał(a):  wygra Francja 2-1 , nie lubię ich ale tak będzie, ze wygra Francja
Gdybyś podwoił wynik i obstawił... Niezła kasa by Ci wpadła.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Witajcie kochani!,już po euro w Rosji.Francja mistrzem świata,żabojady górą!,należą wielkie słowa uznania za piękną grę dla Chorwacji! kwiaatttt3 fizja6
Odpowiedz

[Obrazek: comment_QYKrauMZtadRg8fy40i12xicpvEy3or2,w400.jpg]
Odpowiedz

I taka miała być przebudowa kadry, że brakuje tylko Grosickiego a taki drewniak Milik czy Krychowiak weszli jak palec w masło. Sens i logika...

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości