Ocena wątku:
  • 17 głosów - średnia: 2.47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Unikaj pieczywa, zobacz dlaczego

Mało tego że chemia.
A co z terenami po powodziach?
Ile cmentarzy (wypłukanych)?
Nic nie jest dobre,dlatego nie warto się nad tym zastanawiać bo by człowiek ciągle rzygał co by zjadł sadsmut3
Odpowiedz

Ja juz od dawna nie jem białego pieczywa.Chorowałem na stawy,więc musiałem odstawic pieczywo.I juz stawy mnie nie bolą
Odpowiedz

To zamiast pieczywa jaki zamiennik?
Odpowiedz

Jak mam chęć na wędlinę to jem bez niczego, nie potrzebne mi do tego pieczywo... albo piec swoje, zawsze
to zdrowsze, bo mniej chemii. Mniej ale nie całkiem pozbawione, bo w glebie gdzie rośnie zboże, chemia
będzie przez kilka lat, nawet jak by nie była uprawiana.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Można kupować chleb Cejrowskiego, on ma na już odkażonej ziemi zboże hodowane i ma sklep z chlebem. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(11-07-2018, 21:24 )hogan napisał(a):  Można kupować chleb Cejrowskiego, on ma na już odkażonej ziemi zboże hodowane i ma sklep z chlebem. ubawa

Pewnie Randapem odkażał. :zdziwienieke:
Odpowiedz

Po prostu, ziemia przez kilka lat nie była uprawiana ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Bonaparte jem tylko ciemny(razowy) chleb i to w małych olościach tzn.nie więcej niz 20 gramów na dobe
Odpowiedz

Ja również od dawna jadam tylko pieczywo razowe oraz chlebek grahamki. Zawsze przy zakupie zwracam uwagę czy nie jest farbowany (podróby) a są takie oczko
Odpowiedz

Drożdże, mąka, sól, tłuszcz i odrobina chęci. Mamy swój chlebek taki jaki chcemy bez spulchniaczy, "witaminek E-..." itp ubawa Kiedyś taki chleb się tylko jadło a teraz ludzie wygodni i mało komu chce się robić ubawa
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości