Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

Ale lipa, komu kibicuje to przegrywa. Najpierw Polska, chociaż w nich szybko utraciłem nadzieje, potem Iran, teraz Japonia,.
Odpowiedz

Boni to stawiaj na swoich faworytów jak przegranych. Dużo zarobisz.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

I Nawałka już po karierze. Co za idiotyzm... Kiedy ta durna moda "nieudany występ- leci trener" w końcu minie? Nosz kurrrr tragedia!
Odpowiedz

To co pokazali na tych mistrzostwach to była tragedia, według mnie sam powinien się podać do dymisji, zagrali NAJGORZEJ z wszystkich zespołów.
Nawalcę się trafiło dobre pokolenie piłkarzy, ale osiągnięcia ma podobne jak poprzednicy. A styl gry to był gorszy niż za Smudy.
Odpowiedz

Kogo widzicie w finale?

Odpowiedz

Brazylię i Belgie
Odpowiedz

Też Brazylia, ale może i Rosja.

Odpowiedz

[Obrazek: comment_qx7XXc8kWaw5myhS9isNGfU8TGjb3bns.jpg]
Odpowiedz

(03-07-2018, 12:21 )bonaparte napisał(a):  To co pokazali na tych mistrzostwach to była tragedia, według mnie sam powinien się podać do dymisji, zagrali NAJGORZEJ z wszystkich zespołów.
Nawalcę się trafiło dobre pokolenie piłkarzy,  ale osiągnięcia ma podobne jak poprzednicy. A styl gry to był gorszy niż za Smudy.

Nie sądzę żeby osiągnięcia były takie jak za poprzedników. Nie nie nie i jeszcze raz NIE. To właśnie za czasów Nawałki ta kadra coś grała, polegli tylko na Mundialu. Wystarczy przejrzeć statystyki i taki Smuda to był po prostu dramat, taka jest prawda.
Odpowiedz

Teraz znowu jakieś karne widzę...
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości