Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

To pytanie pozostawiam Tobie no i w zasadzie jest różnica, wyzywanie publiczne czy w myślach ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Niemcy odpadna zara.
Odpowiedz

Oglądałam teraz Meksyk-Szwecja  0-3
Odpowiedz

Korea wygrała
Coś pięknego
Odpowiedz

Same niespodzianki na tym Mundialu
.W życiu bym nie pomyślała że Niemcy przegrają.
Odpowiedz

Niemcy nie były moim faworytem ale myślałam, że przynajmniej wyjdą z grupy. Zawaliła im się obrona, centrum boiska, a Koreańczycy byli szybcy, chociaż często niedokładni. Drugiego gola dostali w prezencie od Neuera ubawa2
Odpowiedz

No Niemcy niemalże z nieba trafili do piekła. Ten Mundial jest nieprzewidywalny naprawdę ubawa
Odpowiedz

Niemieckie media i komentatorzy podsumowują tak mecz : "koszmar, widocznie nie zasługujemy na więcej!", "to największa hańba w niemieckiej historii MŚ!
Fakt, faktem - zasłużyli sobie na ostre, krytyczne słowa, grali bez koncepcji, byli za wolni dla przeciwnika.
Przeszedł mój drugi "typ" - Brazylia gra dalej ubawa
Odpowiedz

My jak mielibyśmy wygrać, zobaczcie jak nas atakowano. W czasie meczu tak tego nie widać.
Jedno z takich zdjęć. Kilku na jednego jak tylko widzieli zagrożenie.

Komentatorzy twierdzili, że on nic nie grał, ciekawe co powiedzą na te zdjęcie.

[Obrazek: 36343419_1957080771002613_88065822128131...e=5BE65814]

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(27-06-2018, 22:33 )hogan napisał(a):  My jak mielibyśmy wygrać, zobaczcie jak nas atakowano. W czasie meczu tak tego nie widać.
Jedno z takich zdjęć. Kilku na jednego jak tylko widzieli zagrożenie.

Komentatorzy twierdzili, że on nic nie grał, ciekawe co powiedzą na te zdjęcie.

Kochana tak jest wszędzie, tak samo koszą i pilnują Lewego, Ronaldo i każdego, który jest liderem drużyny. Im więcej zawodników pilnuje tym większa pewność, że ten walczak krzywdy im nie zrobi.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości