Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Japonia

Wygląda jak w filmach (odnośnie zdjęć wnętrza) Karate Kid normalnie ubawa2
Odpowiedz

https://tv.pudelek.pl/video/Chwile-grozy...ego-20635/

Co ten człowiek p.... Nie spałem w hotelu kapsułowym ale to są z tego co wiem naprawdę miejsca o wysokim standardzie gdzie nie wpuszczają bylekogo. Dlatego też nie są jakoś super tanie.

http://backpakuje.pl/hotel-kapsulowy-japonii-relacja/
[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]
https://www.fakt.pl/kobieta/plotki/krzys...le/ps1140j

Szanuje bo grał Bercika, ale że Japończycy jedzą tylko ryby i glony to kompletna bzdura. Może jedzą dużo ryb, ale jak ktoś chce zjeść mięso czy co innego to bez problemu znajdzie.
Odpowiedz

Nie czytaj w ogóle takich stron jak "pudelek", toć tam bzdura, bzdurę pogania.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Teraz to prawie każdy portal ma poziom Pudełka. oczko
Odpowiedz

Na 90% masz rację ale czasem warto jest sprawdzić źródło jak i wiarygodność artykułu na podstawie innych stron.
Tak na przykład, niedawno na FB ludzie publikowali znęcanie się nad psem, ciągnięcie go na sznurku za samochodem.
Pies umarł, nie przeżył tego i upubliczniali zdjęcia numeru rejestracyjnego samochodu a ja poszperałam i dowiedziałam
się, że to działo się około 5 lat temu. Co nie oznacza, że takie postępowanie trzeba zawsze gnębić ale ludzie nie sprawdzają
i klepią na okrągło coś, co dawno zostało wyjaśnione a co się okazuje. Facet miał ogromne nieprzyjemności a zdjęcie
zostało celowo przez złośliwców zmodyfikowane. Albo leśniczych podają jako morderców zwierząt, nie znając w ogóle praw natury.
Nie zdają sobie sprawy z tego, że odstrzał zwierząt jest potrzebny bo doszłoby do tego, że nie wyszlibyśmy na ulicę.
I też potem publikują zdjęcia i dane takich leśniczych, co w konsekwencji może doprowadzić do tragedii bo jaki szaleniec pójdzie
i zastrzeli takiego leśniczego. Ludzie nie myślą, co wyprawiają i ile biedy mogą narobić przez brak myślenia.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Oto co myślą Japończycy o poszczególnych państwach Europy ubawa2 

[Obrazek: comment_1613684109THeyqiX0wc31Cv2mmHVsl5.jpg]

Polska najciekawsza  fizja5
Odpowiedz

Wcale się nie dziwię, że tak myślą, bo dla nich Polska, to nic nie znacząca na mapie Świata, kropka. ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ciekawe dlaczego o mnie ci Japończycy tak myślą...

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

(06-03-2021, 20:18 )Dezyderiusz napisał(a):  Ciekawe dlaczego o mnie ci Japończycy tak myślą...

Ciesz się, że nie myślą o Tobie "Zabójca Żydów".  ubawa2

Wszyscy myślą stereotypami, Japończycy też, chociaż śmiem twierdzić, że bardziej niż głupków kojarzą nas jednak z Chopinem. W każdym razie Japońce i tak mają o nas lepsze zdanie niż pozostali. Wolę być kojarzony z Chopinem i głupotą niż ze złodziejstwem i pijaństwem.
Odpowiedz

(07-03-2021, 0:50 )polliter napisał(a):  Wolę być kojarzony z Chopinem i głupotą niż ze złodziejstwem i pijaństwem.
... i brudem ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości