Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

(20-06-2018, 8:32 )hogan napisał(a):  już tak nie przeżywajcie ubawa

Hogan, ja "aż tak" nie przeżywam, na razie Polska tak, jak przewidywałam, chociaż nie myślałam, że strzelą - tu mnie zaskoczyli ubawa2
Przewidywałam, że wyjdzie Kolumbia i Senegal, no ale jeszcze piłka w grze.
Z kolei Rosja ma awans w kieszeni. Czy oni są aż tak dobrzy, czy tak zdeterminowani strachem przed Putinem oczko

Jeden z zachodnich dzienników napisał po meczu, że "polscy zawodnicy okazali się niespodziewanie sprzymierzeńcami Senegalu w ich zwycięstwie".
Piękne podsumowanie meczu.
Odpowiedz

Amadea napisala 
Cytat:Z kolei Rosja ma awans w kieszeni. Czy oni są aż tak dobrzy, czy tak zdeterminowani strachem przed Putinem [Obrazek: ddnfye.gif]

Daj spokój , ja by tego nie napisał , po prostu ruskie grali bo mieli uciechę w grze , nie odwalali pańszczyzny jak drużyna Nawalki , grali bez ikry , bez ochoty na walkę i zwycięstwo, wszystkie opinie i obrona leni nie zmieni mego zdania  .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Odpowiedz

popili sobie ubawa2

[post jeden pod drugim jednego Użytkownika, łączą się jeśli nie upłynie 10 minut]

:dashi: :dashi:
Ci piłkarze to czasem naprawdę...
Odpowiedz

A byłem za Iranem
Odpowiedz

Rosjan akurat stać na najlepszych trenerów i potrafią zainteresować materialnie zawodników.
Podziwiam Hiszpanów za odwagę wygrania z Iranem.
Bałbym się na ich miejscu,żeby spadkobiercy Ajatollacha głowy mi nie urżnęli.
(to oczywiście żart)

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Czekam na niedzielny mecz boisie
Teraz trudno obstawić jakiś wynik meczu.
Może się piłkarze obudzą . zabsa4
Odpowiedz

Jak do tej pory to nie ma faworytów , Chorwaci napstrykali Argentyńczykom , Maradona malo sie nie zaćpał z rozpaczy , to dno sportowca byłego .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

(22-06-2018, 7:07 )martin napisał(a):  Maradona malo sie nie zaćpał z rozpaczy , to dno sportowca byłego .

Sportowcem trzeba być przez całe życie.
Błysnąć i zgasnąć w przeciągu pięciu lat to żadna sztuka.

Szkoda,że nie będzie meczu Anglia-Argentyna,albo Rosja-Niemcy.
Nienawiść międzynarodowa wspaniale obrazuje się w sporcie.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Mecz Izrael Iran byłby ciekawy.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości