Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nurkowanie

(08-06-2018, 0:07 )hogan napisał(a):  Nie wiem jak inni ale ja wręcz kocham tę adrenalinę ubawa2

Ja też uwielbiam tą adrenalinkę!,z tym trzeba się urodzić!. bezradny fizja6
Odpowiedz

Ja zodiakalny rak więc wodę także lubię. Ba!!! Woda działa na mnie relaksująco.
Jak jeszcze mieszkałem w Świnoujściu to miałem niemiłe zdarzenie że fala podcięła mi nogi i na czworaka ledwo dotarłem do brzegu. O mało się nie utopiłem. Miałem kilka lat. Rodzice kopa w zadek powinni za to dostać ode mnie. Ale wracając do tematu. Miałem od tamtej pory uraz do wody. Źle to określiłem. Nie do wody bo wodę kocham a do zanurzania się w niej. O pływaniu nawet nie myślałem.
Przełom nastąpił wiele lat później gdy z żoną wyjechaliśmy do Turcji. Tam w dwa dni nauczyłem się pływać. A morze zdradliwe ze względu na odpływy. Od tamtej pory przełamałem lęk i to zdarzenie z dzieciństwa już nie ma dla mnie znaczenia. Pozostał jednak respekt gdy pływam w morzu lub oceanie.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(09-06-2018, 6:49 )karbon napisał(a):  Ja zodiakalny rak więc wodę także lubię. Ba!!! Woda działa na mnie relaksująco.
Jak jeszcze mieszkałem w Świnoujściu to miałem niemiłe zdarzenie że fala podcięła mi nogi i na czworaka ledwo dotarłem do brzegu. O mało się nie utopiłem. Miałem kilka lat. Rodzice kopa w zadek powinni za to dostać ode mnie. Ale wracając do tematu. Miałem od tamtej pory uraz do wody. Źle to określiłem. Nie do wody bo wodę kocham a do zanurzania się w niej. O pływaniu nawet nie myślałem.
Przełom nastąpił wiele lat później gdy z żoną wyjechaliśmy do Turcji. Tam w dwa dni nauczyłem się pływać. A morze zdradliwe ze względu na odpływy. Od tamtej pory przełamałem lęk i to zdarzenie z dzieciństwa już nie ma dla mnie znaczenia. Pozostał jednak respekt gdy pływam w morzu lub oceanie.

karbon! i tak trzymaj nadal hej!,pozdrawiam cieplutko.
Odpowiedz
Heart 

Witajcie kochani!,nie mogę doczekać nurkowania z nowej platformy nurkowej dla niepełnosprawnych,która powstaje w Pile,wielkopolskie.Będzie to pierwsza platfoma nurkowa dla osób niepełnosprawnych w europie, a nawet w świecie,mam być ojcem chrzestnym.Patrz moja strona profilowa facebook.

fizja6

Odpowiedz

Gratuluję <gyst188>

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

To fajnie że coś takiego powstaje. I to w Polsce.
Gratulacje dla chrzestnego tak wspaniałego obiektu.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Bardzo dziękuję!.hogan i karbon.Czekam niecierpliwie na zakończenie projektu, oddanie go całkowicie.Myślę,że zakończenie tego przedsięwzięcia,będzie już w sierpniu 2018. fizja6 yjg8https://zycie.pila.pl/artykul/pierwszy-t...ekt/470702
Odpowiedz

Witam wszystkich zainteresowanych i pasjonatów nurkowania!.Nie mogę doczekać się nowej platformy nurkowej! fizja6 yjg8
Odpowiedz

Widzę dzieje się u Ciebie ubawa trzymam kciuki ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

ch6s3 Ewuś!,dzieje się i będzie się działo jeszcze więcej! fizja6
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości