Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 8 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jak to jest z forami?

Elektroda to forum o elektronice i sprzęcie.

Fora podróżnicze są fajne i dużo tam info ale ostatnio mało osób na takich pisze bo się wszyscy lansują na Facebooku.
Odpowiedz

(23-05-2018, 10:13 )hogan napisał(a):  Dlaczego tak jest? Czy ktoś mi to wyjaśni? A może zacznę też wprowadzać na forum rozrabiaki?
Jak jest cisza, spokój, żadnych zadym, jest fajnie i już ale w ten sposób forum umiera.
Od lat zastanawiam się nad rozwiązaniem tego problemu, czyli połączenie kłótni ze spokojem ale tak się nie da, już to przerobiłam.
Zauważyłam też, że każde forum pada, gdzie nie ma cały czas admina.
Natomiast ja jestem prawie cały czas a ludzi jak na lekarstwo. Wiem też, że mam swoje humory, jak typowa kobieta ale nie sądzę
aby to był powód tego, że ludzie nie chcą tu pisać, bo jak widzę co wyprawiają inni admini, jak manipulują, oszukują, okłamują, robią
w bambuko Userów, to włos mi się jeży. Czy to oznacza, że też mam wszystkich okłamywać aby ludzie chętniej pisali?
Sprowadza się to znów do tego samego... do burd... bo jak admin kłamie, to taki fakt ludzi ciekawi i chętniej piszą. No chętniej, bo to widać.
Czy też zauważyłam, że tematy poruszane u nas, te mają lepsze wzięcie, gdzie powstaje chociażby minimalny konflikt a gdzie brak
konfliktu, to temat nie ma żadnych odpowiedzi albo ma jedną czy dwie odpowiedzi i to zdawkowych i koniec tematu.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Wszędzie tam gdzie zadymy , ublizanie wzajemne, fora kończą swój byt po jakimś czasie lub sa przebudowywane i następuje selekcja , na forach z awanturami robią się kliki które atakują innych, zazwyczaj te kliki są akceptowane przez admina , prowadzących fora , no cóż takie jest życie w realu i na forach internetowych dupo-lizy , kapusie , zdrajcy zawsze są blisko władzy która popiera chamstwo, fałsz, intrygi . kiedyś się tym przejmowałem teraz mam to w doopie , jestem wolnym człowiekiem , jak mi sie coś nie widzi mowie , pisze , wiem ze nigdy prowadzący nie przyzna racji bo nie chce sie przyznać ze na jego forum jest dziadostwo .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

A tu jest dziadostwo Martinie i to wszystko inne co wymieniłeś? ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Znasz te fora i wiesz ze tak jest , ludzie się nie zmieniają , sa coraz to gorsi , pod byle pretekstem moze wybuchnąć awantura .
Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem Twe pytanie , nie pisałem o Twoim forum a o tych co bylem , nie wymieniam także nazwy i admianow czy userow , chociaż zauważyłem ze tu są userzy z tamtych for .
Napisałem ogólnie.

Odpowiedz

To może przeczytaj dokładnie mój obszerny pierwszy post, to może coś więcej ciekawego napiszesz? ubawa
I dziękuję ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Przeczytałem pierwszy Twój post , diagnoza ogólna , nikomu nie szkodząca i nic nowego nie wnosi  w to o czym byśmy nie wiedzieli . to jest tak jak głaskanie kota z  sierścią aby mu zrobić przyjemność . 
No i dobrze bo nikt nie czuje sie zaatakowany i nie opisywany .
Na każdych forach jest po kilka dziesiąta a nawet kilka setek userow zarejestrowanych , w sumie 10 - 15 osób tylko pisze , każdy stara sie zachodzić innemu z drogi , nie atakować , ale jak już jest awantura to się robi klika i wykańcza się tego co ma inne zdanie lub inaczej podchodzi do tematu .następuje cisza i błogie lenistwo pisania byle czego i byle co .
Ale ja tu ameryki nie odkrywam , wszyscy wiemy ze tak jest .
W sumie jest dobrze i nie ma co narzekać , niech panuje spokoj i zgoda ,chociaz od czasu do czasu były by wskazane burze po których na nieboskłonie pokazuje się tęcza  która jest znakiem nadejścia pogody  , tęczę   ukradli homoseksualiści  i uznali za swoj znak , jak ona ma sie do bzykania dwóch facetów tego nie wiem i nie zrozumie .

Odpowiedz

No cóż, nie sposób z Tobą się nie zgodzić, bo mam takie samo zdanie ale wolę Waszych opinii posłuchać(tzn. poczytać).
I przy okazji rosnę i staję się dumna z naszego imperium, jak to ktoś tu w temacie nazwał.
Dziękuję za Twoje zdanie Martinie ubawa

Kto następny?

Hogan- Izabela
Odpowiedz

cala przyjemność po mojej stronie , dzięki  , to mile ze można się wypowiedzieć szczerze i nie otrzymać bana lub ataku personalnego na wypowiadającego sie .

Odpowiedz

No coś Ty?! Bana za wypowiedź i to szczerą? Nie ma takiej opcji. Nie obrażę się a nawet nalegam abyście ZWŁASZCZA, przy okazji takiej dyskusji, wytykali mi moje błędy. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości