Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Elektroda to forum o elektronice i sprzęcie.
Fora podróżnicze są fajne i dużo tam info ale ostatnio mało osób na takich pisze bo się wszyscy lansują na Facebooku.
Liczba postów: 2,206
Liczba wątków: 21
Reputacja:
81
Wszędzie tam gdzie zadymy , ublizanie wzajemne, fora kończą swój byt po jakimś czasie lub sa przebudowywane i następuje selekcja , na forach z awanturami robią się kliki które atakują innych, zazwyczaj te kliki są akceptowane przez admina , prowadzących fora , no cóż takie jest życie w realu i na forach internetowych dupo-lizy , kapusie , zdrajcy zawsze są blisko władzy która popiera chamstwo, fałsz, intrygi . kiedyś się tym przejmowałem teraz mam to w doopie , jestem wolnym człowiekiem , jak mi sie coś nie widzi mowie , pisze , wiem ze nigdy prowadzący nie przyzna racji bo nie chce sie przyznać ze na jego forum jest dziadostwo .
Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Reputacja:
81
Znasz te fora i wiesz ze tak jest , ludzie się nie zmieniają , sa coraz to gorsi , pod byle pretekstem moze wybuchnąć awantura .
Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem Twe pytanie , nie pisałem o Twoim forum a o tych co bylem , nie wymieniam także nazwy i admianow czy userow , chociaż zauważyłem ze tu są userzy z tamtych for .
Napisałem ogólnie.
Reputacja:
81
Przeczytałem pierwszy Twój post , diagnoza ogólna , nikomu nie szkodząca i nic nowego nie wnosi w to o czym byśmy nie wiedzieli . to jest tak jak głaskanie kota z sierścią aby mu zrobić przyjemność .
No i dobrze bo nikt nie czuje sie zaatakowany i nie opisywany .
Na każdych forach jest po kilka dziesiąta a nawet kilka setek userow zarejestrowanych , w sumie 10 - 15 osób tylko pisze , każdy stara sie zachodzić innemu z drogi , nie atakować , ale jak już jest awantura to się robi klika i wykańcza się tego co ma inne zdanie lub inaczej podchodzi do tematu .następuje cisza i błogie lenistwo pisania byle czego i byle co .
Ale ja tu ameryki nie odkrywam , wszyscy wiemy ze tak jest .
W sumie jest dobrze i nie ma co narzekać , niech panuje spokoj i zgoda ,chociaz od czasu do czasu były by wskazane burze po których na nieboskłonie pokazuje się tęcza która jest znakiem nadejścia pogody , tęczę ukradli homoseksualiści i uznali za swoj znak , jak ona ma sie do bzykania dwóch facetów tego nie wiem i nie zrozumie .
Reputacja:
81
cala przyjemność po mojej stronie , dzięki , to mile ze można się wypowiedzieć szczerze i nie otrzymać bana lub ataku personalnego na wypowiadającego sie .