Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Debata wyborcza 2025

(02-05-2025, 15:14 )Traf napisał(a):  Osoby, które lubią wykluczać innych są źle wyedukowane i chyba od tego należało by zacząć- wyjaśniać już w szkole, że nikt nie musi kochać innych, ale należy im się tolerancja, czyli uznanie, że to tacy sami ludzie, jak my, tylko  o odmiennych poglądach w niektórych dziedzinach...

To raczej osoby , które mówią o ' wykluczaniu'  są fatalnie wyedukowane , bo nawet nie rozumieją słowa  ' wykluczenie '

Powiedz mi na czy polega ' wykluczenie'  , 
co wyklucza, 
kogo wyklucza, 
skąd wyklucza. ??

Akcja z gaszeniem menory w sejmie. ?
czy ostatnie.
Zdięcie ukraińskiej flagi z urzędu jakiegoś tam .... ?
...

Rafał T.  :

Cytat:moim zdaniem dla takich ludzi jak pan nie powinno być miejsca w polskiej....
To jest pruba wykluczenia.

Cytat:Hołownia: Braun to patostreamer polskiej polityki; powinien być obłożony infamią.
To jest nawoływanie do wykluczenia.   Dosłowne i jawne. 

Cytat:Po dwóch minutach Krzysztof Stanowski przerwał rozmowę z Maciejem Maciakiem. Dziennikarz opublikował oświadczenie w tej sprawie.
To jest  wykluczenie  .  Stanowski wykluczył Maciaka  
Jaki gupi by ten Maciak nie był, to jednak nie powinien tak..  no moim zdaniem.

No ale ty pewnie inaczej rozumiesz słowo 'wykluczenie' ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Zacznę od końca- otóż Stanowski nie jest poważnym kandydatem na prezydenta, bo sam twierdzi, że prezydentem nie chce zostać. Poważnym dziennikarzem też nie jest, bo powinien przepytać Maciaka, a nie uciekać ze studia... On Maciaka nie wykluczył, tylko uciekł przed rozmową z nim ubawa

Braun nie zdjął flagi, ale zachęcił do tego innych. On wiele grup wyklucza z pojęcia "polski obywatel" i za to mam o nim jak najgorsze mniemanie, ale wykluczam jedynie słuchanie i oglądanie go, a nie tak jak chcieliby politycy obozu władzy- jego wykluczenia z politycznego życia...
Odpowiedz

(03-05-2025, 0:00 )Traf napisał(a):  Zacznę od końca- otóż Stanowski nie jest poważnym kandydatem na prezydenta, bo sam twierdzi, że prezydentem nie chce zostać. Poważnym dziennikarzem też nie jest,  bo powinien przepytać Maciaka, a nie uciekać ze studia... On Maciaka nie wykluczył, tylko uciekł przed rozmową z nim ubawa

....

Mówisz , że Stanowski uciekł przed Maciakiem ?  Ze strachu , czy jak?

Hmm , jakolwiek i mnie nie pasi  zostawienie Maciaka po 2 minutach , (potem troche sam gadał , ale w końcu wyłączyli mu mikrofon.)

To Stanowski przeprowadził długie (po 2 ... 3 godziny ) wywiady ze wszystkimi kandydatami.
Od Bartoszewicza ,Hołowni ...do Zandberga  
Tylko Rafałek nie przyszedł i Maciak nie pogadał.

Wygląda , że jest ważniejszy, poważnijszy niż  cały zespół TVN-TVP .
NO , ale jak tobie zdaje sie niepoważny , to masz prawo do takiej opini .

ubawa

Odpowiedz

@uii jak można nie widzieć, że start wyborach jest dla Stanowskiego tylko i wyłącznie stand upem?

Odpowiedz

(03-05-2025, 15:33 )Traf napisał(a):  @uii jak można nie widzieć, że start wyborach  jest dla Stanowskiego tylko i wyłącznie stand upem?

Nie można ,  ubawa  Czemuż ja miałbym tego nie widzięć ???

Stanowski kandyduje , bo jego zdaniem te wybory to kpina z wyborów , kabaret.
I tak je traktuje .

Pomysł skrócenia ciąży , bardzo mi się podoba ubawa  jak i  elektrownia atomowa w co drugiej gminie.  ubawa

Odpowiedz

(03-05-2025, 19:19 )uii napisał(a):  
(03-05-2025, 15:33 )Traf napisał(a):  @uii jak można nie widzieć, że start wyborach  jest dla Stanowskiego tylko i wyłącznie stand upem?

Nie można ,  ubawa  Czemuż ja miałbym tego nie widzięć ???

Stanowski kandyduje , bo jego zdaniem te wybory to kpina z wyborów , kabaret.
I tak je traktuje .

Pomysł skrócenia ciąży , bardzo mi się podoba ubawa  jak i  elektrownia atomowa w co drugiej gminie.  ubawa

Jest jeszcze dopłata do każdej świni, chociaż cytatu tak na szybko chyba nie znajdę.
Jego styl robienia niepoważnej kampanii jest całkiem podobny do tego, który reprezentuje Mentzen- kiedy tylko dostaje niewygodne pytanie, to odpowiada cytatem z jakiegoś filmu, piosenki, czy innego popularnego medium. Dzięki temu zawsze będzie twierdził, że cokolwiek powiedział, to nie powiedział na poważnie, a jedynie prześmiewczo cytując jakąś złotą myśl...
Ja osobiście, jak na razie nadal kibicuję Trzaskowskiemu...
Odpowiedz

Śledzę osobę Stanowskiego od bardzo dawna i jak dla mnie to trochę taki cwaniaczek, śliski typek.
Odpowiedz

Ja tam go nie śledze.  ubawa  Zauważyłem istnienie takiego pana w dniu debaty.

I troszke , popatrzyłem , wydał mi się doś ok.  
Ale na tle TVP , TVN  , 
oraz REPUBLIKI i reszry prawicy, które delikatnie mówiąc MĘDZĄ .

Troszke mi zbrzydł  olewając Maciaka.  Ale i tak Kanał zero da się posłuchać bez wkurwiania się ubawa

Odpowiedz

Dobra Trzaskowski przegrał wybory raczej.
Sam głosowałem na Brauna i na drugą ture nie idę ale wiele zwolenników Brauna czy Metzen pewnie woli Nawrockiego.
Odpowiedz

(18-05-2025, 21:05 )bonaparte napisał(a):  Dobra Trzaskowski przegrał wybory raczej.
Sam głosowałem na Brauna i na drugą ture nie idę ale wiele zwolenników Brauna czy Metzen pewnie woli Nawrockiego.

pewnie woli Nawrockiego ubawa , bo inaczej Braun  razem z innymi bedzie siedział w pierdlu po wyborach.

Eurofederaści nie darują.   Ty to przemyśl jeszcze bo więcej Brauna możesz nie zobaczyć. 
ubawa

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości