Ocena wątku:
  • 19 głosów - średnia: 3.16
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaśnica Brauna

Pietrzak taż do pierdla byćmoże.....   plotkiki

Cytat:Minister sprawiedliwości reaguje na słowa Jana Pietrzaka.
"Poprosiłem prokuratora krajowego o zajęcie się sprawą"

'JAK ONI REAGUJĄ ! '     HI HI   jenyzor

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

(02-01-2024, 18:07 )bonaparte napisał(a):  https://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obc...rects=true

No już nie tylko Brauna chcą wykluczyć z życia społecznego, ale i babkę za to że z nim sobie rozmawiała.
Nie warto w tym kraju zadzierać z Żydami.

Żyjemy w tak dziwnych czasach, że nie będę zaskoczony, jeśli jej youtubowy kanał też zamkną...
Odpowiedz

Od dawna powtarzam że Żydzi to paskudny naród. Roszczeniowi że aż ręce opadają. Niestety mają takie wpływy że Amerykanie robią co im żydostwo powie. I Palestyńczyków niszczą niehumanitarnie a Ameryka (czyli też żydostwo) nawet nie piśnie i stoi po ich stronie. I nawet wspomaga. A w innych przypadkach to niby bronią demokracji... Obłuda i tyle. Aż mi się rzygać chce jak na to patrzę. Hamas to nic dobrego ale należy pamiętać że to Palestyńczykom odebrano ziemię na rzecz żydostwa. Żydzi zamiast być wdzięczni że ONZ przyznało im tą ziemię i współżyć z narodem Palestyńskim to ich terroryzują i próbują zniszczyć. Dlatego nie dziwię się że powstał Hamas i ich trochę rozumiem. Złe są metody działania ale innych nie znają. Mają trochę inną mentalność niż Europejczycy.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(14-12-2023, 0:06 )uii napisał(a):  
(13-12-2023, 23:00 )polliter napisał(a):   Braun zachował się jak debil narażając innych ludzi na niebezpieczeństwo. 
Bardzo się nie zgadzam z kolegą.  
1) Mamy sejm Medialny. Taki wykreował nowy marszałek.
To było było super medialne i  SUPER adekwatne . Świetnie się sprzedaje w mediach.

2) jak sie człowiek pali, to gasi się go w każdy sposób liczą się sekundy ,
szkodliwość środka gaśniczego, zazwyczaj da sie łatwiej zniwelować, niż oparzenia dużej powierzchni.

3) mogło , mogło , mogło.... 
Jest filmik , jakoś nie widać tych ofiar, astmatyków , rannych i 'zaszkodzonych' baba się go uczepiła zamiast uciekać i panikować.
Se można mogłać, gogłać teoretycznie do woli.
Praktycznie widać jak wyszło.
A ja się dowiedziałem , że starozakoni od 17 lat sobie chanukowe 'msze'
W sejmie odprawiają.
A bez gaśnicy bym się nie dowiedział, więc brawo poseł Braun ubawa
Chanuka upamiętnia zwycięską wojne, zdobycie Jerozolimy i oczyszczenie świątyni.
Dla równowagi powinni, posłowie obchodzić zdobycie Jerozolimy przez Machometan n.p. przez Saladyna w 1187r.
Sam jestem wielkim sympatykiem kultury i religii judaizmu i jej popularyzacji, ale nie w Parlamencie RP ani innych urzędach Rzeczypospolitej Polskiej. Parlament to organ władzy ustawodawczej Państwa Polskiego w Rzeczypospolitej Polskiej. W skład Parlamentu wchodzą Sejm jako Izba niższa oraz Senat jako Izba wyższa. Rozdział państwa od Kościoła i religii to doktryna zakładająca rozdzielenie działalności organizacji religijnych i instytucji państwa. Art. 30 Konstytucji RP: Nikt nie może być zmuszany do uczestniczenia ani do nieuczestniczenia w praktykach religijnych. Nikt nie może być obowiązany przez organy władzy publicznej do ujawnienia swojego światopoglądu, przekonań religijnych lub wyznania.

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości