Ocena wątku:
  • 42 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co dziś przygotowujesz na obiad?

To najwyżej żywe karpie co w akwariach marketowych mają żeby była pewność że świeże.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Dzisiaj miałam piersi z kurczaka w śmietanie z przyprawami i makaron

Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..

[Obrazek: 29upzx4.gif]
Odpowiedz

Poszłam na kompromis i zrobiłam warzywnie a co?! :zdziwienieke:

Zrobiłam zapiekankę z kalafiora, jajek i ziemniaków(3 in 1) i dodatkowo zupa- gulasz ze świeżych pieczarek.
Do tego sałatka z rzodkiewki, pora i pomidorów.
Byli zachwyceni i git wsydzamsie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(03-08-2014, 16:10 )hogan napisał(a):  Poszłam na kompromis i zrobiłam warzywnie a co?! :zdziwienieke:

Zrobiłam zapiekankę z kalafiora, jajek i ziemniaków(3 in 1) i dodatkowo zupa- gulasz ze świeżych pieczarek.
Do tego sałatka z rzodkiewki, pora i pomidorów.
Byli zachwyceni i git wsydzamsie

Łał nie zła wyżerka była , ja także nie mogę narzekać na dzisiejszy obiad , byłem na chrzcinach i żarło było wyśmienite.

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

E no, to nie ma nawet co porównywać, wiadomo że na takiej uczcie to same rarytasy wsydzamsie

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Dzisiaj na obiad botwinka, prosto z ogrodu na kwasie buraczanym własnej roboty, do tego pierogi z jeżynami.
Odpowiedz

Ja właśnie biorę się za smażenie schabowych. Lubię takie nie rozklepane i cienkie jak bibuła a grubsze i bardziej soczyste, w grubej panierce.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Ja zrobiłem sobie jedzenie chłopskie , ziemniaczki okraszone przysmażoną cebulką+kwaśne mleko.
Jutro ziemniaczki + jajko sadzone + ogóreczek małosolny .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

A ja mieszankę wiejską :-) Zupa, jeszcze resztka botwinki, a na drugie ziemniaki, do tego fasolka szparagowa z bułką tartą wymieszana na jednej patelni z podsmażonymi podrobami z dwu kur które wczoraj nabyłem na wiosce oraz kawałkami cukinii. Do tego do popicia kompot z soku z jeżyn
Odpowiedz

Martin to jest dobre żarcie :lol:..nawet nie masz pojęcia jak czasem tęsknię za takim właśnie jedzeniem..heh
Ja dziś robiłam naleśniki, takie życzenie było rodziny..dla mnie gicior, ale nie lubię w sosie z pieczarkami, który zresztą przyrządził zięć babci, ja powiedziałam, że nie umiem :lol:

Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..

[Obrazek: 29upzx4.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości