Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
To najwyżej żywe karpie co w akwariach marketowych mają żeby była pewność że świeże.
Liczba postów: 2,608
Liczba wątków: 8
Reputacja:
10
Dzisiaj miałam piersi z kurczaka w śmietanie z przyprawami i makaron
Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 7
Reputacja:
4
Dzisiaj na obiad botwinka, prosto z ogrodu na kwasie buraczanym własnej roboty, do tego pierogi z jeżynami.
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Ja właśnie biorę się za smażenie schabowych. Lubię takie nie rozklepane i cienkie jak bibuła a grubsze i bardziej soczyste, w grubej panierce.
Liczba postów: 2,206
Liczba wątków: 21
Reputacja:
81
Ja zrobiłem sobie jedzenie chłopskie , ziemniaczki okraszone przysmażoną cebulką+kwaśne mleko.
Jutro ziemniaczki + jajko sadzone + ogóreczek małosolny .
Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 7
Reputacja:
4
A ja mieszankę wiejską :-) Zupa, jeszcze resztka botwinki, a na drugie ziemniaki, do tego fasolka szparagowa z bułką tartą wymieszana na jednej patelni z podsmażonymi podrobami z dwu kur które wczoraj nabyłem na wiosce oraz kawałkami cukinii. Do tego do popicia kompot z soku z jeżyn
Liczba postów: 2,608
Liczba wątków: 8
Reputacja:
10
Martin to jest dobre żarcie :lol:..nawet nie masz pojęcia jak czasem tęsknię za takim właśnie jedzeniem..heh
Ja dziś robiłam naleśniki, takie życzenie było rodziny..dla mnie gicior, ale nie lubię w sosie z pieczarkami, który zresztą przyrządził zięć babci, ja powiedziałam, że nie umiem :lol:
Człowiek nie jest stworzony do klęski... Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać..