Ocena wątku:
  • 42 głosów - średnia: 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co dziś przygotowujesz na obiad?

O jak się złożyło!
Ja dzisiaj też robię mielone. Nie bardzo wiem co do ziemniaków i mielonego. Najlepiej oczywiście buraczki ale nie chce mi się trzeć więc wybiorę coś szybszego.
Ayran kupiłem w Lidlu. Zobaczę czy podobny w smaku do tureckiego.
Kompot z jabłek jeszcze będzie ale szkoda że trochę gruszek nie kupiłem. Moim zdaniem taki mieszany jest smaczniejszy.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

dziś się postaram i będzie na obiad pieczeń , sos , ziemniaki surówka z ogórka, zazwyczaj gotuje prostsze dania i nie takie "bogate "

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

U mnie na szybko zupa zacierkowa włoszczyzna, przezsmazona cebulka i zacierki

miłości złotą nić snujesz, snujesz .......
Odpowiedz

Bitki z karkówki, frytki i surówka z mieszanych warzyw ubawa

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Karbon napisał(a):Kompot z jabłek jeszcze będzie ale szkoda że trochę gruszek nie kupiłem.

Jak zaprawiałem jabłka, to do kilku słoików wsypałem po łyżeczce cynamonu. Wyszedł pyszny kompot.ubawa

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Podstawa do jabłek to goździki, cynamon nie każdy lubi ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Dzisiaj zarzuciłam spaghetti ubawa Teraz na dniach planuję zrobić pizzę. Tylko kto to zje ubawa2

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

No właśnie nie wiem kiedy ta pizza żebym trafiła na ciepłą xD

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Sama nie wiem, składniki mam tylko teraz chęci ubawa

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Dobra pizza "chodzi za mną" już od dawna. Może w tym tygodniu się skuszę i pójdę do pizzerii. Samemu mi się robić nie chce bo nie lubię prac z mąką. Sprzątania później mam za dużo.
Dzisiaj kotlety z piersi indyka, ziemniaki i pomidor w śmietanie lub buraczki zasmażane.
Na deser sernik.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości