Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 26 głosów - średnia: 2.96
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nieludzkie istoty

(15-09-2023, 9:48 )uii napisał(a):  [Obrazek: b93635a282e42f5fd5be352569daa6e3.jpg]

Mnie bardziej ciekawią takie kwiatki.

https://factly-in.translate.goog/bicycle..._tr_pto=sc
Odpowiedz

Ciekawe że znów wraca moda na UFO. Było coś takiego w latach 90 kiedy wyszedł serial Archiwum X. Ja byłem dzieciakiem i sobie kupowałem czasem czasopismo UFO. Było coś takiego. Były tam historyjki uprowadzeń, artykuły typu Gatunki Kosmitów.
W sumie fajnie się czytało.

To znalezione w meksyku to nie wiem co to jest. Ale wygląda jak ET. Jak dla mnie to jest to raczej fałszerwstwo.
Odpowiedz

(15-09-2023, 23:46 )Traf napisał(a):  https://factly-in.translate.goog/bicycle..._tr_pto=sc
O! I takie przedstawienie sprawy lubię! Nie mam więcej pytań, ten obrazek znam i inne mu podobne i dlatego na ten post w ogóle
nie odpowiadałam, bo mi szkoda czasu na bzdety. wsydzamsie

Miałam fajny długi post napisany i niechcący skasowałam, ech...

To teraz tylko napiszę w sprawie wyjaśnienia mojej pozycji, tyczącej się tych dwóch ciał.

Nie jestem z tych co ślepo w coś wierzą ale jak coś mnie zastanowi, to zbieram wszelkie materiały w jednym miejscu i analizuję.
Tu jestem sceptycznie nastawiona ale co jest za prawdą? Nadzieja i myśl, że może tym razem, naukowcy się mylą albo próbują
coś zatuszować, dlatego dociekam.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(16-09-2023, 7:56 )bonaparte napisał(a):  Ciekawe że znów wraca moda na UFO. Było coś takiego w latach 90 kiedy wyszedł serial Archiwum X. Ja byłem dzieciakiem i sobie kupowałem czasem czasopismo UFO. Było coś takiego. Były tam historyjki uprowadzeń, artykuły typu Gatunki Kosmitów.
W sumie fajnie się czytało.

To znalezione w meksyku to nie wiem co to jest. Ale wygląda jak ET. Jak dla mnie to jest to raczej fałszerwstwo.

Tym tematem stale ludzie się interesują z różnych powodów.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Moim zdaniem życie na obcych planetach jest ale nie w takiej formie jaką sobie wyobrażamy. Raczej nie ma form podobnych do ludzi a zupełnie inne. Dostosowane do warunków panujących w danym miejscu. Formy człekokształtne w kosmosie to wymysł filmowców...

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(15-09-2023, 23:46 )Traf napisał(a):  
(15-09-2023, 9:48 )uii napisał(a):  [Obrazek: b93635a282e42f5fd5be352569daa6e3.jpg]

Mnie bardziej ciekawią takie kwiatki.

https://factly-in.translate.goog/bicycle..._tr_pto=sc
Super !  Dla mnie ten rower miał za duzo szprych , a figurki jakoś niewyraźnie zalatywały Afryką . ubawa 
Ale powiedz jak to umieszczasz na tej stronie do weryfikacji?
Ja jakoś za tępy jestem ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

O jaką weryfikacją Ci chodzi?

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

(15-09-2023, 23:44 )hogan napisał(a):  Ale do czego w tym temacie mają służyć stare dane?

I błagam, nie czytajcie bzdur na takich stronach jak onet, interia, i inne im podobne. Na tych stronach nie ma ani jednego kosmologa czy naukowca.
Do dyskusji Kobieto!
Masz zarzut to objaśnij co źle . 
''Podajesz złe, stare dane'' to nie argument tylko inwektywa.
Nie mów nikomu co ma robić, a czego nie, pani Mądralińska.
Wszędzie są debile, a kosmolodzy i inni utytułowani prof. Doc. Hab, shab, pasztetowa.. piepszą często gorzej
Niź naćpany arab.
Podaj lepsze źródła bierzących informacji maluczkim, jak takowe znasz.

Odpowiedz

(16-09-2023, 9:14 )karbon napisał(a):  O jaką weryfikacją Ci chodzi?
Napisałem ,  że tępy jestem.  Kolega zweryfikował fotke uzywając factly.
Nie wiem jak to zrobic.
Potrzebuje instrukcji jak dla debila ubawa

Odpowiedz

(16-09-2023, 8:39 )karbon napisał(a):  Moim zdaniem życie na obcych planetach jest ale nie w takiej formie jaką sobie wyobrażamy. Raczej nie ma form podobnych do ludzi a zupełnie inne. Dostosowane do warunków panujących w danym miejscu. Formy człekokształtne w kosmosie to wymysł filmowców...
Ja mam odrobine inne zdanie. Ale są 2 sprawy.
1 życie . Tu zapewne najpierw znajdziemy jakieś glony , czy podobne twory.
2 życie rozumne.
Natura u nas znajduje podobne metody na dostosowanie.
Kangur torbacz, kica podobnie do zająca, koala, jest podobny do pandy itp...

Sapięs obcy bedzie podobny do człowieka .
Zakładam ewolucje organiczną , jakieś silikonoidy czy inne , to raczej wymysł czysto sf ,
ale jakby, to i tak powiny być nieco podobne .
Sapiens potrzebuje rąk, oczu w sensownym miejscu itp....

Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości