Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

Hogan, to nie jedyna taka sytuacja i nie tylko z naszą drużyną. Było takich znacznie więcej, były sytuacje, gdzie w powtórkach widać, że powinien być ewidentny karny i tez nic. Takie zdjęcia dowodzą tylko niekompetencji sędziego, komentatorzy często o tym mówią w relacjach. A jaki mogą mieć wpływ na to, co dzieje się na boisku?
A tak na marginesie - Polacy też mogli tak grać - czterech na jednego.
Odpowiedz

Zawsze będą równi i równiejsi. Za cztery lata Katar mistrzem świata! oczko

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Amadeo, raz Ewa o tym pisała a teraz ja napiszę. Ty ewidentnie nie nawidzisz Polaków. Zawsze wynajdujesz coś
przeciw, zamiast wesprzeć. To Twój wybór i masz do tego prawo ale daj nam trochę POLSKĘ wesprzeć, naszych
najukochańszych rodaków. ubawa

Mnie nie obchodzą jacyś Irańczycy czy inni, to złe narody mimo mundialu.

Już 12 miast podpisało dekret, że chcą uchodźców w Polsce. Ty też chcesz?

A te zdjęcie, ambitnie dowodzi tego, że ludzie niesłusznie krytykują Naszych, Polaków.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Ale przecież nie wszyscy Polacy muszą z urzędu kibicować naszym.

Odpowiedz

Jasne, że nie muszą i o tym napisałam ale nie widziałam jeszcze ani jednego dobrego komentarza od Amadey o Polakach.
Wiem, że woli inne kraje ale z drugiej strony, cieszyłaby się jak nasi by wygrali lecz tego w Niej w ogóle nie widać.
Rozumiem, że jak ktoś nie mieszka w Polsce, to tym bardziej nie musi lubić Polaków. Ja też kiedyś mieszkałam w Niemczech
praktycznie ćwierć swego życia i wtedy a nawet i dziś, mam sentyment do Niemców, mimo, że to wredny naród. ubawa
Jednak i tak jak mam wybierać kogo chcę widzieć w wygranej, to wybiorę Polskę a nie Niemcy.
A jak miałabym wybrać kraj do zamieszkania między Polską a Niemcami, to wybrałabym Niemcy.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Ja widziałam.
Niestety nasi nie popisali się. Powody zapewne różne. Faktem jest, że nasza kadra jest jedną z najstarszych na Mundialu, co nie pomaga. Była już mowa, że gdyby sami zawodnicy (nie wspominam o mediach, całej otoczce nakręcającej biznes) nie byli tak pewni swojego poziomu, zapewne duża część kibiców inaczej reagowałaby na porażkę.
Bądźmy szczerzy, tam nie było walki.
Doceniamy co zrobili, ale teraz mamy Mundial, na którym dali ciała, ale zapowiadali coś zupełnie innego.

Odpowiedz

No dali ciała ale ile o tym można gadać. Myślę, że jeśli są wobec nas uczciwi, to z pewnością Im też jest
przykro z takiego przebiegu sytuacji a tu wszyscy dodatkowo na Nich psy wieszają. No ile można. Ludzie, opamiętajcie się.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Jedni wieszają psy (czyli podążają za bezmyślną masą i tych zawsze jest więcej) inni analizują, podają argumenty. Widzę w temacie ten drugi wariant.

Odpowiedz

Jakby nie było to i tak wygrają biało czerwoni.

[Obrazek: o0qvld.jpg]
Odpowiedz

Wąsatko, ja widzę jedno i drugie i to mnie martwi co się z ludźmi dzieje.

Marysiu, nawet gdzieś widziałam taką reklamę :lol:

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości