Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 34 głosów - średnia: 3.21
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MUNDIAL 2018

bonaparte napisał(a):Ronaldo święta krowa nie dostał czerwonej kartki a walnął Persa w twarz.
Generalnie 10 razy lepiej gra Iran niż Polska.

Powinien dostać, oczywiście. Po meczu z Hiszpanią też było dużo komentarzy, że Ronaldo lubi padać tak, żeby był karny - wtedy był.
W tym meczu faktycznie, jak krowa, nic, a zrobić -zrobił, - karnego nie strzelił ubawa2
Wprawdzie Portugalia jest na pierwszym miejscu, to będzie grała z Urugwajem, a z Rosją może być dla Hiszpanii lżej.

Na razie moje dwa zespoły, które typowałam przeszły fizja9
Odpowiedz

Hiszpania jest na pierwszym miejscu bo mają więcej bramek strzelonych
Odpowiedz

(25-06-2018, 22:31 )ewus napisał(a):  Hiszpania jest na pierwszym miejscu bo mają więcej bramek strzelonych

Zgadza się - napisałam prawidłowo kto z kim gra, myląc miejsca.
Żałuję jednocześnie, że nie gra Iran.
Odpowiedz

oglądając mundial i grę zawodników  można zauważyć wielkie serce do walki , do grania , do chęci pokazania się z dobrej strony zawodników . 
Zauważyłem także ze "gwiazdy " to śmierdzące lenie , jak sa ogrywani to się obrazaja , ledwie sie takiego dotknie to się przewraca i chce rzutu karnego , chcieli by aby im piłki podano na nogę i nie było by obrońców wokół nich i uda im się trafić do bramki .

Mecz z Japonia o co ??? o honor , kto wymyślił takie powiedzenie??? ,  o honor to się nie walczy na boisku , zawodnicy już dostali honor reprezentowania kraju , ojczyzny , jesli nie chce im sie grac , walczyć z przeciwnikami przez iles tam meczy to ostatni mecz nie jest o honor tylko o zmazanie swych nieudolności i lenistwa .
Mieliśmy słabą grupę i z szczęściem weszliśmy do mundialu , a i sparing partnerów wybierano słabszych , jako drużyna plasująca się w pierwszej dziesiątce rankingu nie pokazali piłkarze ze zasługują na tak wysokie miejsce w światowej piłce nożnej .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Może lepiej, żeby się już nie błaźnili i oddali walkowerem - "honorowo" mecz z Japonią.
Odpowiedz

Toć ja żartowałam z tym honorem ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(26-06-2018, 9:43 )hogan napisał(a):  Toć ja żartowałam z tym honorem ubawa2

Ja nie żartowałam mówiąc o walkowerze i czymś, co Polacy nazywają "honorem na boisku". Zgadzam się z Martinem - co znaczy to pojęcie podczas gry? Podczas gry się gra, a nie pokazuje kibicom, jak nie należy grać.
Iran miał honor reprezentowania swojego państwa i zrobił to w świetnym stylu, pomimo, że odpadł, zapamiętany będzie, jako waleczna i grająca dobrą piłkę drużyna. Polska zostanie zapamiętana, jako...., a może lepiej dla nich - niech zostanie zapomniana.
Odpowiedz

Tylko, że to ja pisałam o honorowym golu, nikt inny i Martin odniósł się do mego posta a Ty do Martina ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

hogan napisał(a):Tylko, że to ja pisałam o honorowym golu, nikt inny i Martin odniósł się do mego posta a Ty do Martina [Obrazek: am9rog.gif]

Nie czytałam Twojego postu o honorowym golu, myślę, że pisałaś o honorowym golu dla Polski.
Oczywiście ze wszystkim, o czym pisał Martin się zgadzam, a jeżeli chodzi o gola dla Polski, to też nie ma dla mnie "honorowego gola" - co to znaczy?
Odpowiedz

Dlatego napisałam, że żartowałam z tym golem ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości