Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 16 głosów - średnia: 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Bezos, Gates, Musk

W temacie chodziło i chodzi nadal o to, że wyczuwam tu spisek skorumpowanych bogaczy.
Może oni wszyscy właśnie są masonami?

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(09-10-2021, 6:23 )hogan napisał(a):  W temacie chodziło i chodzi nadal o to, że wyczuwam tu spisek skorumpowanych bogaczy.
Może oni wszyscy właśnie są masonami?

No to co? Co złego w byciu masonem? To normalna organizacja, tylko że mają swoje tajemnice. Coca-Cola też ma swoje tajemnice, nie możesz tam sobie przyjść i spytać o recepturę ich napoju (podobno silnie strzeżoną) i, moim zdaniem, ten koncern jest bardziej szkodliwy od masonów. A religie? To są dopiero tajemnicze organizacje!
Poza tym, nic mi nie wiadomo, by wymienieni byli masonami, a to nie jest żadna tajemnica, a dla niektórych nawet prestiż, więc bez problemu mogą to przyznać, a nawet się szczycić tym, że są masonami.
Pominęłaś też Zuckerberga, nie dość że koszmarnie bogaty, to ma typowo żydowskie nazwisko, kontroluje ludzi przez swojego Facebooka itp. Cały czas się dziwię, co w tym towarzystwie robi Oprah Winfrey, ani nie jest tak bogata, jest kobietą w patriachalnym świecie, jest murzynką... No, kompletnie nie pasuje mi do Twojej układanki spiskowej.

Poza tym to bogacze korumpują, więc sami nie mogą być skorumpowani. ubawa2 ubawa2
Odpowiedz

Oprah dlatego, że to kobieta najbogatsza w Ameryce. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(09-10-2021, 21:30 )hogan napisał(a):  Oprah dlatego, że to kobieta najbogatsza w Ameryce. ubawa

Wciąż mnie to nie przekonuje.
Wyobraź sobie sytuację, że spotyka się, powiedzmy, dziesięciu najbogatszych ludzi, by spiskować i w ramach równouprawnienia (bo chcą iść z prądem emancypacji) dopuszczają najbogatszą kobietę, która nie posiada nawet 5% tego, co każdy z nich z osobna, by razem z nimi spiskowała. Przecież to bez sensu... Poza tym, skoro tak lubią równouprawnienie to powinni do spisku dopuścić też najbogatszego geja, najbogatszą lesbijkę, najbogatszego Chińczyka, najbogatszego niepełnosprawnego itd.
Nie trzyma się to kupy, moim zdaniem.
Odpowiedz

Mam szósty zmysł i jak piszę, że coś mi tu śmierdzi, to z pewnością tak jest. Sama jednak nie wiem jak to
połączyć ale na pewno coś wynajdę. Nie na siłę lecz bo tak po prostu jest, wiem o tym.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości