Liczba postów: 3,958
Liczba wątków: 12
Reputacja:
221
hogan napisał(a):chlorek potasu, jednozasadowy fosforan potasu, chlorek sodu, dwuzasadowy fosforan sodu dwuwodny
Tyle nawozu. Ludzie od tego albo będą rosnąć, albo też sami staną się nawozem.
<czapja>Miłego dnia... <hi>
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
A myślisz Józiu, że nie? Pewnie zaczniemy mutować a potem jak już zmutujemy i będziemy jako coś zużytego, to posłużmy
jako nawóz.
To bardzo prawdopodobne. Pamiętam jak jeszcze bodajże w latach osiemdziesiątych słyszałam o takim czymś, że
ludzkości jest za dużo, nie nadążają z produkcją żywności i dlatego rozważali to aby ludzi tak zmutować aby żywność
nie była im potrzebna. I wcale się nie zdziwię, jak to będzie strzał w dziesiątkę.
Dodatkowo, mamy codziennie setki nowych ludzi otyłych a jak otyli(jedna osoba otyła, zjada minimum 10x tyle co zdrowy
człowiek)nie potrzebowaliby jedzenia, to by nie tyli a do tego, mniej
potrzeba by było żywności. Myślę, że zmiany w DNA od szczepionek nastąpią. Nie od razu po szczepieniu ale z czasem i będą
widoczne bardziej, z każdym nowym pokoleniem. Tak, to jak jakieś fantasy ale w takim właśnie obecnie żyjemy systemie.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Liczba postów: 5,359
Liczba wątków: 46
Reputacja:
239
Zodiak: strzelec
Jak mam mutować to chcę być kotem, samcem. Żebym była tak elastyczna jak on przy lizaniu jajek
A tak na poważnie to możemy tylko gdybac co to jest naprawdę (papier wszystko przyjmie) i jakie będą konsekwencje po wzięciu tych szczepionek. Nic tak naprawdę nie wiemy, jedynie te ochłapy, które zechcą nam rzucić według ich widzimisię. Nie takie wałki na świecie się dzieją, o których my szaraki pojęcia nie mamy
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
Liczba postów: 64,553
Liczba wątków: 3,242
Reputacja:
753
To też prawda ale na pewno coś jest na rzeczy, bo za długo o tych pierdołach debatują.
I tak nam nie powiedzą.
Druga sprawa, co nam z tych szczepionek, skoro już odnotowano tego indyjskiego covida w Polsce.
To pójdzie jak po maśle, czyli w sensie że bardziej zaczniemy padać jak kawki na drucie z wysokim napięciem.
"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Reputacja:
239
Ostatnio słyszałam, że jakiegoś polityka stamtąd ściągnęli i właśnie on był zarażony tą odmianą wirusa. Nawet Piotrek powiedział, że zaraz będą w Polsce chorować bo skoro tego przywieźli tutaj to już pójdzie. Nie wiem kto to był ale ktoś, kto mieszkał tam. I takim eleganckim sposobem sami sobie bata ukręcamy. Zaraz będzie rosyjski, będziemy sikać wodką
"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... " <th_to_clue>
Reputacja:
239
Ja bym się właśnie wtedy bała. Byłaby fala porwań zakażonych

"Panie kierowniku/Pani kierownik, jeszcze kropeleczkę dej"
Reputacja:
239
No pomyśl, zdrowi kontra chorzy sikający wódką

wszyscy chcieliby się zarazić co by takie objawy mieć