Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 26 głosów - średnia: 2.42
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kielce

O kurcze nieźle. Wizualnie ten blok przypomina mi te ze Słowacji. Tam dokładnie tak samo przerażająco wyglądają, tak samo mieszkają cyganie z hordami dzieciaków... Najbardziej szkoda tych ludzi. Bo nie każdy jest taką prawdziwą patologią, a muszą żyć z takim marginesem. To jest straszne :smutek: Nie wiemy co nas w życiu czeka i broń nas losie od takich miejsc.

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

Dokładnie tak. Ja w komórce mam do niej numer, ale nigdy z niego nie korzystałem, nawet nie wiem, czy aktualny.

<czapja>Miłego dnia... <hi>
Odpowiedz

Numer był zapewne przed rejestracją, to pewnie nieważny. ubawa
Nie wiem, jakoś mnie to nie interesuje...

Co do bloku, to jakiś czas wynajmowałam kwaterę na pagiecie w Gdyni, też widziałam dużo ale lepiej jest to przemilczeć.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Z czego słyną Kielce

[Obrazek: i-wsp-spolem-majonez-kielecki-310-ml.jpg]
Odpowiedz

Dla mnie pierwsze skojarzenie to Vive Targi Kielce (szczypiorniak) i Bogdan Wenta ubawa
Później stacja PKS chyba w kształcie piłki ręcznej. Chyba, że coś pomyliłam

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz

W kształcie ufo.
Majonez nawet całkiem smaczny. Lekko ostry. Choć ostatnio wykluczyłam go z kuchni.
Ile to jest jedna wenta? ubawa2

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Wenta to "dużo czasu" ubawa2 mój P zawsze Kielecki kupuje, jego mama chciała mnie zlinczować bo kupowałam Winiary na święta a wepchała się z nami na zakupy. Później kontrolowała mój wózek z zakupami

Odpowiedz

Dla mnie Kielce to to samo, co dla tych z Kielc Mazury. Czyli nie wiem prawie nic, tak jakby inny świat. ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Mi najlepiej smakuje majonez "Białuty".
W Kielcach byłem tylko raz i to dawno. Kojarzy mi się ze scyzorykami.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

https://sabatkrajno.pl/atrakcje/aleja-mi...ull-world/

Ciekawe miejsce niedaleko Kielc. Nie byłem tam ale może kiedyś się wybiorę. W sumie to z Kielc kawałek jest. Około 20 km.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości