Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nie musisz jeść, żeby żyć

Podziwiam je z daleka, za wyjątkiem tych kruszyn, co zawsze mnie obsiadają kiedy wyjdę na dwór.

"To, co dajesz, Momo, pozostaje twoje na zawsze; 
to, co zachowujesz, jest na zawsze stracone!"

Odpowiedz

Powinnaś startować w programie takim co wsadzają ludzi do terrarium ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Nie, to nie na moje nerwy. Jednak rozmiar ma znaczenie. ubawa2

Odpowiedz

Zjadanie pająków podczas snu?
Zapewne Autorka wątku była w żartobliwym nastroju ubawa
W moim domu jest pełno kątników,nasoszników,zyzusiów,kosarzy i pająków domowych,które akurat nie polują na muchy bo to raczej domena krzyżaków,ale dzielnie rozprawiają się z molami,rybikami i innymi nieproszonymi i upierdliwymi gośćmi.
Nigdy nie zabijam tych Arachne.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Ja nigdy nie krzywdzę pająków, wierzę że dają sobie radę z różnymi nieproszonymi owadami w moim domku.

Ale STO pająków dziennie? To chyba nierealne. Może rocznie?
Odpowiedz

Czytając wasze posty zaczynam mieć wyrzuty sumienia , jestem morderca pająków , o choinka , byle by się nie zmówiły i zemnie kokona nie zrobiły .
Kiedyś mnie "ugryzł " pająk i miałem zaczerwienienie które bolało i swędziło okropnie i dlatego stałem się taki okropny dla pająków , zresztą nie lubię ich tak jaki much .

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz

Wąsatko ale myślę, że jesteś w grupie tych ludzi, co by sobie z tym poradzili ubawa2

Robociku, oglądałam program na ten temat i faktycznie, była pokazana cała noc gdy mężczyzna spał a co rusz
jakiś niewielki pajączek spuszczał się na pajęczynie i pierwsze czego szukał, to wejścia do jamy ustnej lub do nosa.
Ja ich naliczyłam 89 ale autorzy filmu twierdzą, że było ich ponad sto, tylko nie wszystkie sztuki kamera pokazała.

Bluemoon, ja pająki tłukę z premedytacją i kompletną determinacją, na oślep aby tylko trafić. Muszę, bo inaczej nie mogłabym
funkcjonować i dlatego cały mój dom jest dokładnie zabezpieczony przed pająkami, bo mogłabym przez nie, sobie
zrobić krzywdę. Lęk przed pająkami, to jeden z najstraszniejszych lęków.

Martinie, mnie pająk nie ugryzł, przynajmniej nic o tym nie wiem ale wystarczyło, że na mnie spadł w dzieciństwie i od
tamtej pory, jestem chora na pająki.

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Kto mnie tam wie, ale Ro_bot rozczulił mnie tym zyzusiem. Samce wydają dźwięki godowe. Nieziemskie stworzenia.

Odpowiedz

W naszym klimacie jak na razie nie ma pajaków zdolnych przebić szczękoczułkami skórę człowieka tak więc mozecie spokojnie przyglądać się jak chodzą po dłoni.
Jak ktoś powie,że ugryzł go pąjak to bredzi.
Chociaż w rzeczy samej oglądane przez lupę robią ciekawe wrażenie.

W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.

Odpowiedz

Nie mogę się z tym zgodzić. Nie wiem jakie ale są w Polsce pająki co gryzą.
Koleżankę mojej mamy ugryzł okropnie, rana jątrzyła się przez wiele miesięcy i opuchlizna z zaczerwienieniem
była wielkości... piłki nożnej?
Wszyscy są pewni, że zrobił to pająk, którego rozgniotła w łóżku.

Nie twierdzę, że muszą być jadowite ale gryzą.

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości