Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 25 głosów - średnia: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pierwsza klasą?

Teraz jadę pociagiem intercity i wygodnie jest nawet kontakt by sobie telefon podladować i jest barek.
Odpowiedz

Wygodnie ale drogo w porównaniu z samochodem. Chyba że podróżujesz w pojedynkę lub służbowo.
W porównaniu z samolotem to jest komfort że można pochodzić po korytarzu i na nogi więcej miejsca (ale nie zawsze). Jak jest barek to i czasami miejsce nie potrzebne w przedziale hihihihi...

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Teraz w pociągu nawet wifi jest i mi sprzedali herbatę za 5 zł.
Odpowiedz

Karbonku, fotele nadal się rozkładają i w jedynce i w dwójce a oparcia są też i w jedynce i w dwójce Robociku.

Co do rozkładania foteli, ja jak jechałam sama w przedziale, to rozkładałam w formie tapczana na cały przedział.
Wysuwałam wszystkie, które łączyły się z sobą po wysunięciu i tworzyło się jedno, ogromne łoże.
To najwygodniejsza forma podróży ubawa2

Co do cen, polemizowałabym, bo zależy jakie linie lotnicze a pociągi, cennik mają stały i na przykład w Polsce, 8h
jazdy, to koszt niecałej stówy.
Za granicę czy tam, gdzie w zasadzie dotrze tylko samolot(np. kraje Skandynawskie od strony morza, można przejechać
tunelem, który prowadzi przez wodę i do Francji też), nigdy pociągiem nie jeździłam.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

W dwójce też się teraz fotele rozkładają? Postęp widać jakiś w tym archaicznym PKP.

Odpowiedz

Zawsze się rozkładały. Nie pamiętam czasu żeby nie były rozkładane ale zależy, co mamy na myśli, pisząc
"rozkładane", bo ja piszę o wysuwaniu do przodu, do pozycji pół- leżącej. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

W drugiej klasie się nie wysuwały. Tylko w pierwszej.

Odpowiedz

W tych normalnych pociągach, wysuwały się, już od dziecka to pamiętam. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(29-10-2017, 10:46 )karbon napisał(a):  W drugiej klasie się nie wysuwały. Tylko w pierwszej.

Oczywiście paaluh
Odpowiedz

No i Ty będziesz się spierał? ubawa2

Może jeździliście i nie wiedzieliście, że się wysuwają?

Hogan- Izabela
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości