Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

Śniło mi się że miałem walczyć w turnieju MMA ale poszedłem siku i spóźniłem się na walkę.
Odpowiedz

(06-03-2025, 15:36 )bonaparte napisał(a):  Śniło mi się że miałem walczyć w turnieju MMA ale poszedłem siku i spóźniłem się na walkę.
Zawsze to lepiej niż zrobić siku w trakcie walki.  foll

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
1
Odpowiedz

(09-03-2025, 8:20 )karbon napisał(a):  
(06-03-2025, 15:36 )bonaparte napisał(a):  Śniło mi się że miałem walczyć w turnieju MMA ale poszedłem s wsydzamsie wsydzamsie iku i spóźniłem się na walkę.
Zawsze to lepiej niż zrobić siku w trakcie walki.  
fakt   wsydzamsie   tease2 Ale jakby wytrzymał i powalił gościa to mogłby go na koniec olać

fizja7

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

To by go zdyskwalifikowali za niesportowe zachowanie. Zdecydowanie lepiej że tak wyszlo 🤣
Odpowiedz

Jak byłem małym dzieckiem to pamietam, że miałem sen i śniło mi się że sikam, a się wtedy obudziłem i się okazało że autentycznie odlewam się na łóżko ubawa I w dodatku na stojąco więc trochę chyba lunatykowałem. Wszystko widziała moja babcia i była mocno zdziwiona.
Odpowiedz

Sraraj się tak nie czynić oczko
A mnie w tym cholernym szpitalu jakieś ciężkie sny mecza ale nie pamietam ich. Tyle że czlowiek nie wyspi się
Odpowiedz

Zasnąłem oglądając you tube na TV I włączył się wywiad z jakim chińczykiem czy koreancem i w śniło mi się że byłem w koreańskim więzieniu.
Odpowiedz

To mi leciało całą noc jak spałem. Czemu you tube uznał że będę chciał to obejrzeć to nie wiem.
Odpowiedz

do gra ja w RPG to mam dziwne sny. 
.śniło mi się że na wsi byłem i nagle na niebie pojawił się Behemot i mnie zaczął gonic.
Odpowiedz

Snilo mi się że byłem w hotelu i zapomniałem oddać kluczy po wymeldowaniu i policzyli mi 100zł kary.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości