Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 73 głosów - średnia: 3.08
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co Ci się ostatnio śniło ?

Nie ma lekkich papierosów, wszystkie są identyczne, jak już ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

(06-09-2021, 10:44 )hogan napisał(a):  Nie ma lekkich papierosów, wszystkie są identyczne, jak już ubawa2
Jak zwykle nie masz racji ale pewnie za to Cię troszkę lubię. pray

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

To nie wiesz o tym, że wszystkie szkodzą tak samo bez względu na to ile zawierają substancji smolistych i nikotyny? ubawa

Ja też Ciebie lubię ale uważasz, że w niczym nie mam racji? Hym...

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(06-09-2021, 16:39 )hogan napisał(a):  To nie wiesz o tym, że wszystkie szkodzą tak samo bez względu na to ile zawierają substancji smolistych i nikotyny? ubawa

Droczę się-czasem masz ;-) 
Ekstra mocne bez filtra nie mogą szkodzić tak samo jak jakieś cienkie z małą ilością tych substancji logicznie rozumując...[Obrazek: ?u=http%3A%2F%2Fstatic.myvimu.com%2Fphot...f=1&nofb=1]

Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj.
Odpowiedz

Na płuca nie ma znaczenia jakie papierosy palimy. Te co mają mniej substancji smolistych i nikotyny, to mają
w te miejsce, więcej środków trujących i uzależniających w filtrze. I koło się zamyka. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

(06-09-2021, 19:47 )Dezyderiusz napisał(a):  
(06-09-2021, 16:39 )hogan napisał(a):  To nie wiesz o tym, że wszystkie szkodzą tak samo bez względu na to ile zawierają substancji smolistych i nikotyny? ubawa

Droczę się-czasem masz ;-) 
Ekstra mocne bez filtra nie mogą szkodzić tak samo jak jakieś cienkie z małą ilością tych substancji logicznie rozumując...[Obrazek: ?u=http%3A%2F%2Fstatic.myvimu.com%2Fphot...f=1&nofb=1]
Pamiętam te fajeczki. Mniammmmmmm
Odpowiedz

Śniło mi się, że byłem na jakieś wyspie gdzieś w Azji i Afryce, ale zapomniałem jak się ona nazywała w tym śnie i starałem się sobie przypomnieć.
Odpowiedz

Mnie sie tez cos snilo tylko sie obudzilem
Odpowiedz

Śniło mi się że uczestniczyłem w polowaniu na sarnę .
Odpowiedz

Pamiętam dokładnie , że mi się coś śniło , ale nie jestem pewien , że właśnie mi się to śniło . Jeśli jeszcze raz to samo mi się przyśni , to postaram się to dokładnie zapamiętać , żeby wiedzieć co mi się śniło.

Dziwny jest ten świat.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości