07-01-2018, 22:40
Bardziej patrzyłabym w stronę kobiety a nie kogoś z innego kraju.
Lub też połączenie tych dwóch rzeczy ale może być ciężko.
Oczywiście, wszelkie polskie kosmetyki odpadają z dwóch powodów:
- nie daje się takich prezentów ze względu na to, że ktoś może się obrazić, że jest brudasem lub nie dba o siebie.
- polskie wyroby, nie dorastają do pięt japońskim kosmetykom(sama nagminnie używam dwóch japońskich, zamiast polskich, mimo kolosalnej różnicy w cenie, bo u nich wie za co się płaci, bo kosmetyki są rewelacyjne a więc warto dać za jakiś krem z 30- 50 razy drożej niż za nasz polski).
Teraz jeszcze takie pytanie: Czy Ty będziesz też u Niej w domu, u rodziców?
Wtedy wypadałoby kupić jakieś upominki dla reszty domowników.
No i cena. Nie wiem ile mógłbyś przeznaczyć na prezenty, bo na przykład, nasunęło mi się coś takiego, jak strój ludowy.
Kobiecy a do tego związany z Polską.
Lub też połączenie tych dwóch rzeczy ale może być ciężko.
Oczywiście, wszelkie polskie kosmetyki odpadają z dwóch powodów:
- nie daje się takich prezentów ze względu na to, że ktoś może się obrazić, że jest brudasem lub nie dba o siebie.
- polskie wyroby, nie dorastają do pięt japońskim kosmetykom(sama nagminnie używam dwóch japońskich, zamiast polskich, mimo kolosalnej różnicy w cenie, bo u nich wie za co się płaci, bo kosmetyki są rewelacyjne a więc warto dać za jakiś krem z 30- 50 razy drożej niż za nasz polski).
Teraz jeszcze takie pytanie: Czy Ty będziesz też u Niej w domu, u rodziców?
Wtedy wypadałoby kupić jakieś upominki dla reszty domowników.
No i cena. Nie wiem ile mógłbyś przeznaczyć na prezenty, bo na przykład, nasunęło mi się coś takiego, jak strój ludowy.
Kobiecy a do tego związany z Polską.