26-12-2017, 20:24
Myślę, że wyjazd do Japonii nie jest wcale taki głupi pomysł czy szalony, w sumie tpo całe świeta nad tym wyjazdem siedziałem
. Myślę że to najlepsze wyjście jak ktoś chce polecuieć do Azji czy w jakieś egzotyczne klimaty a chce mieć zapewnione komfort i bezpieczeństwo. Raz że komunikacja jest tam świetnie dopracowana, wszystko można sprawdzić w internecie jak dojechać, dwa jest tam porządek i ludzie są normalni, trzy przestępczość jest znikoma.
Drogo też tak nie jest jak niektórzy mówią. Już dwa hotele zarezerwowałem więc już na większość pobytu i mi chyba podobnie wyszło jak nie taniej niż w Portugalii. Inna sprawa że sam lot tani nie jest.
Ale czy warto tam lecieć to napisze jak wrócę.
Wymyśliłem że zamiast siedzieć w Tokyo to jadę do Nikko gdzie są świątynie i całkiem spore wodospady.
. Myślę że to najlepsze wyjście jak ktoś chce polecuieć do Azji czy w jakieś egzotyczne klimaty a chce mieć zapewnione komfort i bezpieczeństwo. Raz że komunikacja jest tam świetnie dopracowana, wszystko można sprawdzić w internecie jak dojechać, dwa jest tam porządek i ludzie są normalni, trzy przestępczość jest znikoma.Drogo też tak nie jest jak niektórzy mówią. Już dwa hotele zarezerwowałem więc już na większość pobytu i mi chyba podobnie wyszło jak nie taniej niż w Portugalii. Inna sprawa że sam lot tani nie jest.
Ale czy warto tam lecieć to napisze jak wrócę.
Wymyśliłem że zamiast siedzieć w Tokyo to jadę do Nikko gdzie są świątynie i całkiem spore wodospady.