21-10-2017, 21:14
Kartą Boni wcale nie jest bezpiecznie. Czytałeś temat co umieściłam, jak przestępcy działają i jakie metody
mają nowe na kasowniki? Nakrywają klawiaturę nielegalną drugą klawiaturą, z której mogą odczytać każdy
numer PIN karty i mogą wyczyścić każde konto.
Gotówka jest wygodniejsza do płacenia ale ekspedientki i ekspedienci, są po prostu zdziwieni, że ktoś
posiada przy sobie taką gotówkę, bo dziś, świat oszalał na punkcie technologii.
I myślę, że nie tyle co stwarzali problem, co może nie chciało się im liczyć :lol:
Poza tym, mając gotówkę, to jak banknot uszkodzisz, w każdej chwili możesz wejść do banku i wymienić w kilka
minut. A kartę jak uszkodzisz, to możesz i z dwa tygodnie czekać na nową.
I jeszcze jedna sprawa!
Raz czekałam na kuriera i zobaczyłam, że mam mało kasy, to pobiegłam do bankomatu żeby pobrać.
Bankomat był nieczynny i to jak się okazało aż przez dwa dni a żadnego innego w pobliżu u mnie nie ma.
Kurier pojechał a ja musiałam od nowa zamówienia składać.
mają nowe na kasowniki? Nakrywają klawiaturę nielegalną drugą klawiaturą, z której mogą odczytać każdy
numer PIN karty i mogą wyczyścić każde konto.
Gotówka jest wygodniejsza do płacenia ale ekspedientki i ekspedienci, są po prostu zdziwieni, że ktoś
posiada przy sobie taką gotówkę, bo dziś, świat oszalał na punkcie technologii.
I myślę, że nie tyle co stwarzali problem, co może nie chciało się im liczyć :lol:
Poza tym, mając gotówkę, to jak banknot uszkodzisz, w każdej chwili możesz wejść do banku i wymienić w kilka
minut. A kartę jak uszkodzisz, to możesz i z dwa tygodnie czekać na nową.
I jeszcze jedna sprawa!
Raz czekałam na kuriera i zobaczyłam, że mam mało kasy, to pobiegłam do bankomatu żeby pobrać.
Bankomat był nieczynny i to jak się okazało aż przez dwa dni a żadnego innego w pobliżu u mnie nie ma.
Kurier pojechał a ja musiałam od nowa zamówienia składać.