Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 22 głosów - średnia: 3.23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Niemcy to najgorsi brudasy na świecie!

Wiem, że nie powinno wrzucać się wszystkich do jednego wora ale wybaczcie, bo nie natrafiłam na ani jedną rodzinę/ dom
w Niemczech, gdzie jest czysto a Ci Niemcy, co krzyczą, że Polacy to brudasy, to mają tylko pozorny porządek.
Gość, odwiedzający mieszkanie u Niemca, powie, że było czysto ale!
Wystarczy otworzyć szafkę, z której wysypią się brudne i czyste ubrania wymieszane, pogniecione i nieposkładane.
W szafach śmierdzi, jak by nikt i nigdy w nich nic nie sprzątał a jak zajrzysz pod dywan, to śmieci zobaczysz podmiecione.
Doniczki na kwiaty są, a jakże a w doniczkach... uschnięte łodygi, kapsle od piwa, pety po papierosach, itd.
Okna jak myją raz w życiu, to sukces! A tak, to tylko przecierają wodą i ręcznikiem, tam, gdzie najbardziej widać.
Uwaga na wszelkie kąty, bo tam aż roi się od robactwa i syfu!
Na półkach kurzu tyle, jakby ktoś wolał kurz, zamiast widoku ozdób tam niby stojących. Niby, bo za kurzem ich nie widać.
Nigdy w życiu, nie używaj po Niemcach kubków czy szklanek, talerzy, itd.,  bo oni "zmywają" na trzy sposoby:
- w zmywarce nie używając detergentów
- w zlewie samą wodą
- z płynem, nie spłukując go, bo uważają, że jest bezpieczny do spożycia, bo inaczej nie służyłby do zmywania.

Napatrzyłam się na ich "czystość" na tle, że aż na maxa ten kraj obrzydziłam.
Jak pierwszy raz wyjeżdżałam do Niemiec, to miałam o nich bardzo dobre zdanie, że(to słowa mego dziadka), okna
mają tak czyste, że ptaki szyb nie widzą i się o te okna rozbijają... przykro mi dziadku! Nie widziałam tam takich szyb, bo
właśnie! Wszystkie je dokładnie widziałam, bo były brudne... jakby rzeczywiście były takie czyste, to nie widziałabym ich,
tak jak te ptaki...

Niemcy, którzy w domu trzymają koty- takich omijajcie szerokim łukiem, bo w takim domu, strach jest gdziekolwiek usiąść,
bo albo sierść, albo poobszywane  łóżka i fotele... o kupach nie wspomnę, dy raz wyszłam z brązową plamą na białych
spodniach... a smród nie z tej ziemi...
Niemcy, czy to policjanci, czy adwokaci, sędzina czy lekarze, zatrudniają Polki do pracy za marne pieniądze, wyzyskują
ile się da a do tego, wszyscy oni pracują w Niemczech dla Państwa swego a nie przestrzegają względem Polek, takich
rzeczy jak ubezpieczenie, załatwienie formalności w Urzędzie, itd., jednym słowem, Polki pracują tam nadal na czarno.
Nie piszę tu o firmach polskich, które same wysyłają sprzątaczki do Niemiec, bo polska firma, zadba o dobro pracowników
a Niemcy niby tacy skrupulatni we wszystkim a patrzą jak tu tylko z Polaka kasę zedrzeć i wykorzystać ile się da a Polacy,
mający problem ze znalezieniem pracy w swoim kraju, jadą i dają się wyzyskiwać tym nazistom!
To wszystko można by było przeboleć, żeby nie to, że Niemcy w stosunku do Polaków, odnoszą się... hym... nie chciałabym
naużywać tego słowa i oceniać Niemców ale niestety to prawda! Czyli, odnoszą się do Polaków jak rasiści!
Mają nas za bydło, nieokiełzane, źle wychowane, bez wykształcenia, za brudasów, pijaków a kobiety za dziwki.
Uważają, że Polak, który przyjeżdża do nich do pracy, to nie zna języka niemieckiego i będzie posłuszny jak baranek wykonując
każde zlecenie, mimo, że wychodzi ono ponad uzgodnione normy. Często Polacy, spotykają się z tym, że są wypytywane, co
jedzą w domu, skąd mają pieniądze na ubrania, albo czy Polka lubi seks i zdradza męża!
Potem siedzą w swoim gronie i po wystarczającym zebranym materiale do wyśmiewania Polaków, robią sobie żarty, nie zdając
sobie sprawy, że mają do czynienia ze studentką, która jest na trzecim roku filologii niemieckiej(germanistyki)
Pokoje/ kwatery dla Polaków, są tak zasyfiałe, że brzydziłabym się w takim miejscu, zostawić nawet świnię!
Niemki, uważają siebie za porządne, bezpruderyjne i czyste ale gwarantuję na milion procent, że każda taka Niemka, ma
w swojej szafce przy łóżku, nagie swoje zdjęcia, często z partnerem, jak też mnóstwo gadżetów do uprawiania erotomanii.
Ze sztucznymi penisami w większości. Przeżyłam tam, można rzec, swoje ćwierć życia a więc wiem doskonale jak te społeczeństwo
funkcjonuje i zanim weszłam na wyższy stołek, też musiałam zaczynać od prac z najniższego szczebla. Nie dajcie się więc zwieźć
ich gadaniom, jacy to oni czyści i zadbani, bo to tylko pozory. Nie ma czystych Niemców! Jest tylko smród, syf i rasiści, którzy
w twarz będą mili a od tyłu, w plecy nóż wbiją.

Autor- hogan

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Wiadomości w tym wątku
Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez hogan - 04-06-2017, 19:55
RE: Niemcy do najgorsi brudasy na świecie! - przez karbon - 04-06-2017, 21:19
RE: Niemcy do najgorsi brudasy na świecie! - przez hogan - 04-06-2017, 21:44
RE: Niemcy do najgorsi brudasy na świecie! - przez karbon - 04-06-2017, 21:55
RE: Niemcy do najgorsi brudasy na świecie! - przez hogan - 04-06-2017, 22:00
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez ro_bot - 05-06-2017, 7:40
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez hogan - 05-06-2017, 10:07
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez Wąsatka - 05-06-2017, 12:17
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez hogan - 05-06-2017, 15:51
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez ro_bot - 05-06-2017, 12:40
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez Wąsatka - 05-06-2017, 15:28
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez jankobzykant - 09-06-2017, 11:17
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez hogan - 09-06-2017, 11:38
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez karbon - 09-06-2017, 11:49
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez hogan - 09-06-2017, 12:04
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez karbon - 09-06-2017, 12:11
RE: Niemcy to najgorsi brudasy na świecie! - przez hogan - 09-06-2017, 13:35

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości