Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 29 głosów - średnia: 2.9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

AOKIGAHARA – LAS SAMOBÓJCÓW W JAPONII [UWAGA! DRASTYCZNE ZDJĘCIA!]

W zasadzie do zamieszczenia tego dość zastanawiającego materiału skłoniły mnie wspomnienia z dzieciństwa. W sąsiedztwie miejscowości w której się przez pierwsze lata wychowywałem, były lasy, zapuszczony malowniczy dwór, stawy i taki budzący trochę grozę zagajnik, na skraju którego był staw. Właśnie w owym zagajniku, zarośniętym, bagnistym, trudnym do przejścia kilkoro ludzi odebrało sobie życie. Czy są miejsca sprzyjające takim decyzją? Czy fakt, mam na myśli zagajnik z dzieciństwa, że osoba która tam się znalazła jeszcze do końca niezdecydowana charakterem miejsca, świadomością że minie wiele dni nim ktoś tu będzie szukał i innymi jeszcze odbierała sobie szansę na zmianę decyzji?
Oczywiście skala i wielkość obydwu lasków bez porównania inna, lecz wtedy ów bagnisty las był dla mnie ogromnym, tajemniczym i mrocznym borem wręcz. Ciekawość tego miejsca skłoniła mnie do zagłębienia się w ów lasek. trudno tam było iść, prawie po kolana w bagnie i wodzie. między drzewami krzaki też utrudniały przejście a mimo wszystko nie potrafiło to zniechęcić desperatów.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Wiadomości w tym wątku
AOKIGAHARA – LAS SAMOBÓJCÓW W JAPONII [UWAGA! DRASTYCZNE ZDJĘCIA!] - przez Siwy - 25-11-2016, 1:44
RE: AOKIGAHARA – LAS SAMOBÓJCÓW W JAPONII [UWAGA! DRASTYCZNE ZDJĘCIA!] - przez Siwy - 25-11-2016, 1:58
RE: AOKIGAHARA – LAS SAMOBÓJCÓW W JAPONII [UWAGA! DRASTYCZNE ZDJĘCIA!] - przez Siwy - 25-11-2016, 5:10
RE: AOKIGAHARA – LAS SAMOBÓJCÓW W JAPONII [UWAGA! DRASTYCZNE ZDJĘCIA!] - przez hogan - 25-11-2016, 12:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości