18-06-2016, 22:58
Skończyła się pierwsza połowa meczu Austria - Portugalia, Portugalia lepsza, mieli ze cztery 100% sytuacje, żeby zdobyć gola ale nic... ale bym się śmiała, jakby Austria jakoś wygrała..., chociaż wydaje mi sie to mało prawdopodobne. Portugalia cały czas pod bramką Austrii.
To była faktycznie duża niespodzianka, przyznam, że po kryjomu miałam nadzieje, że moze Austria wygra... Portugalia miała tyle sytuacji podbramkowych ale w sumie Austria tez miała dużo szczęścia
Pewnie to negatywne uczucie ale bardzo się cieszyłam, kiedy Ronaldo nie strzelił karnego. Prawie nieprawdopodobne! Dobrze mu tak - "gwiazdor" jeden! Nie może byc zadowolona Portugalia - remis z Austrią, to nie jest satysfakcjonujący wynik 
Amadeo, łącz proszę posty, bo post pod postem, piszemy tylko w swoich tematach, w muzyce lub w "Dialogu Kordialnych".
hogan
(18-06-2016, 21:50 )Amadea napisał(a): Skończyła się pierwsza połowa meczu Austria - Portugalia, Portugalia lepsza, mieli ze cztery 100% sytuacje, żeby zdobyć gola ale nic... ale bym się śmiała, jakby Austria jakoś wygrała..., chociaż wydaje mi sie to mało prawdopodobne. Portugalia cały czas pod bramką Austrii.
To była faktycznie duża niespodzianka, przyznam, że po kryjomu miałam nadzieje, że moze Austria wygra... Portugalia miała tyle sytuacji podbramkowych ale w sumie Austria tez miała dużo szczęścia
Pewnie to negatywne uczucie ale bardzo się cieszyłam, kiedy Ronaldo nie strzelił karnego. Prawie nieprawdopodobne! Dobrze mu tak - "gwiazdor" jeden! Nie może byc zadowolona Portugalia - remis z Austrią, to nie jest satysfakcjonujący wynik 
Amadeo, łącz proszę posty, bo post pod postem, piszemy tylko w swoich tematach, w muzyce lub w "Dialogu Kordialnych".
hogan