08-12-2015, 10:00
(08-12-2015, 9:15 )Filip napisał(a): Hogan no ale ja napisałem o przyjściu Jezusa w 1914 - Ty zarzuciłaś mi kłamstwo. A jak wynika z przytoczonego fragmentu, ŚJ potwierdzają przyjście Jezusa w tym roku, ale tylko nieliczni czuli jego obecność.Teraz nastąpiła kolejna zmiana i dostosowanie do dzisiejszego stanu.
Inna ciekawa i niepotwierdzona przepowiednia, to jesień 1975 i upłyniecie 6000 tys lat istnienia ludzkości.
Jezus był w 1914 roku ale niezauważalny dla ludzi. I nic teraz nie jest dostosowane do tego stanu. Po prostu nie rozumiesz tego a mi się nie chce tego tłumaczyć, bo zaraz ktoś by coś zarzucił, że to nie tak czy tamto nie tak a żeby to dobrze wytłumaczyć, to trzeba pewnie z dzień cały poświęcić. Wszystko się zgadza i nic w tym kontekście nie zostało zmienione.
Ty po prostu mieszasz w tej wiedzy a nie o niej piszesz.
W końcu pierwsza ich nazwa to BADACZE PISMA a więc badają, sprawdzają, analizują i wyciągają wnioski a nie powtarzają
jak mantrę jakieś oklepane i bzdurne regułki, jak dzieje się w wielu religiach.

Teraz nastąpiła kolejna zmiana i dostosowanie do dzisiejszego stanu.