10-10-2015, 11:40
Widziałam końcówkę meczu...drugi gol był zupełnie przypadkowy, Lewandowski znalazł się akurat we właściwym czasie na właściwym miejscu, że mógł strzelić drugiego gola, chociaż być może inny zawodnik na jego miejscu nie ruszyłby do tej piłki? nie wiadomo...drugie moje wrażenie to takie, że bez Lewandowskiego nie mielibyśmy co tam szukać...te 2 gole to jego 'dzieło'...a trzecie moje wrażenie to takie, że zawodnicy przecież kochają t co robią, bo inaczej nie byliby zawodnikami, olali by treningi itp...a po drugie to mają kasę, która nam się nie śni, nawet mądry naukowiec takiej nie ma jak kopanie piłki...a po trzecie to nasza kadra nie potrafi wznieść się na szczyty, taka prawda, może to zależy od trenera? Niezapomniany K. Górski potrafił uskrzydlić biało-czerwonych a tego nie potrafił żaden inny trener z tą samą drużyną a potem było tylko gorzej...obecnie jest nieco lepiej ale kondycji naszym zawodnikom brakuje i do dobrych drużyn im daleko, bo kondycyjnie wytrzymują pierwszą połowę meczu w drugiej wysiadka...i jest jak jest, nie porywają.
Nie dziwię się Amadey, że kibicuje obcej drużynie, bo kibicuje po prostu dobrej piłce, co nic nie ma wspólnego z patriotyzmem...to takie moje spostrzeżenia osoby nie będącej kibicem piłki nożnej
Nie dziwię się Amadey, że kibicuje obcej drużynie, bo kibicuje po prostu dobrej piłce, co nic nie ma wspólnego z patriotyzmem...to takie moje spostrzeżenia osoby nie będącej kibicem piłki nożnej