16-06-2015, 12:22
(16-06-2015, 10:37 )Adamus123 napisał(a): Ja mam konto na YT i na Fb i nie mam problemu z reklamami czy botami... ale mam za to program adblock i mocnego Kasperskiego....
może one mają swój udział w tym, że nie muszę się martwić...
Niestety nie, to Ci w razie botów nie pomoże, bo te boty jak wspomniała Figa, są podłącze pod znajomych i jak znajomi coś lajkują, to
boty reagują. A żeby Ciebie w tym upewnić, to dodam, że też mam adblock i kasperskiego i mimo to dostałam to co opisałam w pierwszym
poście. Po prostu masz szczęście, że tego nie dostałeś, ja oczywiście poradziłam sobie z tym, po pierwsze mam zasadę, że nigdy
nie wchodzę w obce linki jak kogoś nie znam, po drugie jak już coś dostałam to natychmiast wysyłam to w kosmos aby śladu
nie pozstało i po trzecie informuję dookoła ludzi aby wystrzegali się następnych oszustów i naciągaczy. Jak ostrzega się ludzi, to
zauważają to, iż jest im tu nie po drodze i zostaną zdemaskowani a więc sami więcej w takim miejscu nie próbują.
Dlatego ten filmik został zablokowany tylko dla posiadaczy konta na YT i tych co są zalogowani, bo ostrzegali ludzi przed nimi(oszustami).
Mnie zablokować nie mogą a więc są w tym miejscu już spaleni, pójdą do innych...