Mówi się, że alergia to teraz choroba cywilizacyjna. Występuje u bardzo wielu ludzi na wiele różnych rzeczy i różnie się objawia. Ja osobiście mam alergie na pyłki drzew, kwiatów i trawy. Przez to nienawidzę wiosny i lata. Zakatarzony nos, kaszel, kichanie, lzawiace, zapuchniete i swędzące oczy. Ani zrobić makijażu ani pobawić się z synem na dworze. Dodatkowo słońce, ciepło i wiatr nasila alergie. Alergia wiąże się też z lekami czyli koszty. Krople do oczu, do nosa, tabletki. Są też szczepionki na alergie, oraz medycyna alternatywna czyli leczenie np. bioprądami.
Czy ktoś z użytkowników ma na coś alergie? Jak sobie z tym radzicie? Ktoś próbował tej szczepionki? Ja próbowałam tych bioprądów ale tylko na dwa lata miałam spokój a też drogie jak nie wiem i co chwila trzeba chodzić.
Czekam na wasze wypowiedzi.
Czy ktoś z użytkowników ma na coś alergie? Jak sobie z tym radzicie? Ktoś próbował tej szczepionki? Ja próbowałam tych bioprądów ale tylko na dwa lata miałam spokój a też drogie jak nie wiem i co chwila trzeba chodzić.
Czekam na wasze wypowiedzi.
...::: A może tak już zapisane mamy w gwiazdach, że mądrości trzeba szukać u błazna :::...