16-03-2015, 2:42
A ja się zgadzam ze wszystkimi paniami i panami. Problem zaczyna się w momencie gdy z badania krwi np. jonogram wynika że poziom sodu jest poniżej normy. Wtedy zaczynają się problemy z głową. Początkowe omdlenia i utraty przytomności wiązali lekarze z tym niskim poziomem, nie wiem czemu nic nie robili. Cały proces postępował bardzo szybko, przestała chodzić, przełykać i mówić. Nastąpiła afazja. Nie dałem rady by kroplówki z soli fizjiologicznej tylko PWE i jedynie dosalane posiłkii wody mineralnr=e z wysoką zawartośćą sodu, Poprawiły się wyniki, choć było poniżej, Po bataliii założeniu PEGA podaje sólfizjoliogiczną dwje setki do pokarmóe.Mama ma jeszvcze objawowegoparkinsona i oadaczke wieku straczego.Opanowane to wszystko jest, Przełykanie marne karmienie io pojenie PEGIEM i czuwanioe w nocy ok;lepywanie i odessanie by nir utopiła się.Ale dzieki że wtróciła do posziomów wyszła z afazji, Jest w kotakcie, świadoma mówi z sensem, pa,mięta.
Nie zachęvcam kogoś do spożywania soli jakjejma mało w organizmie,ale nidobory należy uzupełniać,Dzięki ytemu z ma,mą sobie rozmawiam, to bardzo wiele znaczy dla mni. I sprawnopść rąk zadowalająca.
Nie zachęvcam kogoś do spożywania soli jakjejma mało w organizmie,ale nidobory należy uzupełniać,Dzięki ytemu z ma,mą sobie rozmawiam, to bardzo wiele znaczy dla mni. I sprawnopść rąk zadowalająca.