19-11-2023, 15:50
(19-11-2023, 0:22 )Traf napisał(a): Coś mi się wydaje, że skoro nawet na własnym stadionie nasi piłkarze nie potrafią wygrać z Czechami, to jednak może lepiej, żeby w tych barażach (które ich czekają) przegrali, bo po co jeszcze bardziej się kompromitować podczas występu w finałach
Pewnie wyjdę na jakąś czarną owcę niekochającą Polski, ale ja już od jakiegoś czasu (od pierwszego meczu z Mołdawią) kibicuję naszym piłkarzom żeby NIE dostali się na te Mistrzostwa. Wystarczająco wstydu się najadłem, by jeszcze świecić oczami w Holandii przed kolegami z pracy na samych Mistrzostwach. Serio, szczerze żyję nadzieją, że nie awansują i podczas ostatniego meczu kibicowałem Czechom.
Jestem patriotą i nie życzę sobie, by jacyś kopacze opluwali orzełka, którego noszą na piersi na europejskim turnieju.
Każdy może przegrać, nawet ze słabą drużyną, to żaden wstyd, ale im się nie chce grać, a przecież potrafią. Snują się po boisku jak zombiaki i myślą tylko o tym, by wrócić do domu i przy piwie sprawdzić stan konta.