30-10-2023, 11:03
(30-10-2023, 10:52 )hogan napisał(a): Nie wiem na ile znasz temat krążenia ale delikatnie wspomnę, że z jego powodu powstaje wiele innych chorób, więc
poprawa krążenia bardzo wskazana. Powodzenia życzę a inhalacje najlepiej powtarzać regularnie, nawet bez
objawów przeziębienia. I jeszcze jedno! No to może sauna! Zazwyczaj mają przy basenach.
Krążenie jest u mnie znane tylko w tym temacie, że większość osób z uszkodzonym centralnym układem nerwowym (w moim przypadku mózgowe porażenie dziecięce czterokończynowe z przewagą lewej strony w postaci spastycznej), to zaprzyjaźnienie się z dodatkowymi ciuchami i okryciem w okresie jesienno zimowym, unikanie infekcji itp duperel.
Żeby było śmieszniej zawsze myślałam, że serce będę miała do dupy skoro krążenie, a te jak zwykle co jestem w szpitalu na jakiś zabieg czy operacyjkę to jak robią EKG to wychodzi, że jest w porządku i mam jak dzwon.
Sauna z chęcią, ale odpada przez urostomię tak samo jak morsowanie, jak więcej się pocę to szybciej się sprzęt mi z brzucha odlepia i zabawa w zmianę na nowy gotowa, a to średnia atrakcja
Tak czy inaczej kierunek inhalacje póki co. Teraz zrobię sobie herbatę, skibę chleba, przygotuję leki i czekam na dalsze wytyczne z pracy. W między czasie zaglądam tutaj. Sorry, że się rozpisałam.