06-09-2023, 15:38
(05-09-2023, 23:38 )hogan napisał(a): Jesteś chyba niepoważny, bo w Twoich wypowiedziach aż bije faszyzmem do mężczyzn.Że co??? Zastanowilaś sie nad tym tekstem, a może nie rozumiesz slowa które użylaś?
(05-09-2023, 23:38 )hogan napisał(a): Wolisz gołe baby, boś facet ale gdyby powiesili gołego faceta, to byś miał odruch wymiotny i wtedy wcale bym CiNie. Po prostu przeszedlbym obok tego obojętnie. Nie mam problemu z nagością
się nie dziwiła, więc mi też się nie dziw.
(05-09-2023, 23:38 )hogan napisał(a): Nie jestem lesbą abym miała jarać się takim widokiem i tylko kobieta, któraTu nie chodzi o "jaranie" tylko o to by nie robić z tego zbędnego problemu. A tym bardziej niszczyć baner który jest dzielem modelki, fotografa i jescze kilku ludzi. Gdyby ktoś zapapral twoje obrazy tez nie bylabyś zadowolona, a na pewno dochodzilabyś swoich praw.
być może nieświadomie, ma predyspozycje lesbijki, też będzie się z Tobą tym jarała.
(05-09-2023, 23:38 )hogan napisał(a): A i oczywiście, jest jeszcze jeden rodzaj kobiet, tych, które machną na to ręką, bo wiedzą, że większości facetówByć może dlatego że są rozumne i wiedzą że dla mężczyzn nie jest wstrętny, a i dla kobiet tez nie. Piękne cialo podoba się wielu ludziom obojga plci. Ten rodzaj sztuki nazywa się aktem.
nie zmienią tym, że powiedzą, iż taki widok jest wstrętny.