12-03-2023, 6:37
Byłem dawno temu na wyspie Rodos. W okolicach Lindos. Nie zwiedziłem całej wyspy tylko okolice. Lindos miasteczko z "klimatem". Szkoda mi tylko było tych osiołków które wiozły na grzbiecie otyłe Niemki czy innych grubasów którym tusza sprawiała trudności w chodzeniu.
Żona narzekała trochę że wszędzie "pod górkę". No fakt. Trochę było chodzenia. Trzeba patrzeć po czym się stąpa bo pełno odchodów osiołków na bruku. Na koniec fajna plaża w zatoce. Bardzo długie łagodne zejście do morza. Fajna knajpka z WiFi ze smaczną rybą. Tyle pamiętam z Lindos.
Kilka zabytków jakich pełno w Grecji. Plaże raczej kamieniste na wyspie. Wyspa mnie nie zachwyciła.
Żona narzekała trochę że wszędzie "pod górkę". No fakt. Trochę było chodzenia. Trzeba patrzeć po czym się stąpa bo pełno odchodów osiołków na bruku. Na koniec fajna plaża w zatoce. Bardzo długie łagodne zejście do morza. Fajna knajpka z WiFi ze smaczną rybą. Tyle pamiętam z Lindos.Kilka zabytków jakich pełno w Grecji. Plaże raczej kamieniste na wyspie. Wyspa mnie nie zachwyciła.