03-12-2022, 12:42
Mi to wszystko jedno czy Niemcy grają czy nie... Zwracam uwagę na naszych. Słabo grają (Boni się pewnie cieszy). Ten Mundial jest pełen niespodzianek i nasze granie nie wróży kolejnych sukcesów. Niestety mamy swoje miejsce w szeregu. Na razie powoli przesuwamy się do przodu. Jak będzie dalej zobaczymy. Osobiście ten Michniewicz od razu mi nie pasował. Ale widać jego taktyka jest skuteczna. Jeśli chodzi o grę z ostatnich lat to podobała mi się nasza kadra pod wodzą Nawałki. Wtedy graliśmy futbol. Teraz to jakieś kuriozum.
BRAK JAKOŚCI W GRZE!!! Moim zdaniem to jest problem. Mamy piłkarzy którzy w klubach "grają pierwsze skrzypce" a tutaj mają podcięte skrzydła! Moim zdaniem gra defensywna nas pogrąży. Mamy świetnych napastników i powinniśmy grać ofensywnie a nie bronić pola bramkowego. Szczęsny już wykorzystał limit szczęścia. Teraz niech się wezmą do roboty i uruchomią ofensywę.
BRAK JAKOŚCI W GRZE!!! Moim zdaniem to jest problem. Mamy piłkarzy którzy w klubach "grają pierwsze skrzypce" a tutaj mają podcięte skrzydła! Moim zdaniem gra defensywna nas pogrąży. Mamy świetnych napastników i powinniśmy grać ofensywnie a nie bronić pola bramkowego. Szczęsny już wykorzystał limit szczęścia. Teraz niech się wezmą do roboty i uruchomią ofensywę.