Ocena wątku:
  • 21 głosów - średnia: 2.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepsze i najgorsze aplikacje na telefon

Telefon ma teraz tyle funkcji że trzeba personalizować pod swoje potrzeby. Zbędne aplikacje wywalam.
Kilka mam narzuconych z pracy typu czytnik temperatury, rozliczanie towarów itp. Z tych muszę korzystać ale w sumie to ułatwiają pracę. Nie muszę chodzić do różnych działów w biurze. Wszystko przez internet. Już ponad rok nie byłem w biurze. A kiedyś musiałem być codziennie. Minus taki że część osób z biura nie znam osobiście a tylko głosowo przez telefon. Niby są imprezy integracyjne ale ja wolę sobie sam zagospodarowywać wolny czas i nie bywam na takich imprezach.
Facebooka zlikwidowałem bo to nie moje klimaty... Większość pisze o wszystkim byle coś napisać.
Z Whatsupa wczoraj skorzystałem bo kolega przesłał mi jakiś głupi filmik. Dla mnie to ta aplikacja jest fajna gdy jestem poza UE do bezpłatnych rozmów. W kraju nieprzydatna bo duże ryzyko infekcji wirusa,i komputerowymi.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Najlepsze i najgorsze aplikacje na telefon - przez bonaparte - 26-09-2022, 21:39
RE: Najlepsze i najgorsze aplikacje na telefon - przez hogan - 27-09-2022, 6:29
RE: Najlepsze i najgorsze aplikacje na telefon - przez karbon - 01-10-2022, 8:42
RE: Najlepsze i najgorsze aplikacje na telefon - przez Dezyderiusz - 03-10-2022, 20:51
RE: Najlepsze i najgorsze aplikacje na telefon - przez hogan - 04-10-2022, 4:00
RE: Najlepsze i najgorsze aplikacje na telefon - przez bonaparte - 12-10-2022, 11:34
RE: Najlepsze i najgorsze aplikacje na telefon - przez jozekkg - 12-10-2022, 11:40
RE: Najlepsze i najgorsze aplikacje na telefon - przez karbon - 15-10-2022, 6:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości