Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piosenkarka poddała się eutanazji

Absolutnie nie jestem przeciwna Twojemu słowu, nie dopisałam- gapa ze mnie. Chodzi mi o stosunek ludzi do eutanazji. Jak czasem patrzę na tych krzykaczy w necie to ręce mi opadają. Może i nie piszą tego ludzie w 100% zdrowi ale nie na tyle by zrozumieć cierpienie takiego człowieka. Argumenty są przeróżne "Bóg dał życie i on może je zabrać" to mnie rozwala. W takim razie w takiego "boga" bawią się np pijani kierowcy, którzy zabijają ludzi na drogach? Hah... kolejne "egoizm" no tak, egoistyczne jest to, że człowiek nie jest już w stanie funkcjonować..., "jak już teraz można umierać na życzenie, to zaraz zdrowych będą zabijać" to już totalnie odjechane jest. I zawsze w głębi siebie czytając takie głupoty (bo inaczej tego nie nazwę) zastanawiam się co zrobiliby Ci ludzie na miejscu tej kobiety i tysiące innych okrutnie cierpiących non stop bez możliwości ulgi w cierpieniu? Czy nadal byliby tacy strasznie broniący Boga? Czy sami siebie nazywaliby egoistą? Jak to dobrze się ocenia, nie zakładając butów tych cierpiących. To jest strasznie niesprawiedliwe :smutek: do czego człowiek jest w stanie się posunąć w przypadku, gdy ktoś nie wpasowuje się w jego wierzenia i podejście do życia. Całe szczęście są kraje, w których można podjąć taką decyzję. Niesamowicie trudną, najtrudniejszą jaka może być w naszym życiu. Podpisać na siebie wyrok śmierci. Nie wiem czy jest to odwaga czy po prostu już takie zmęczenie bólem, że decyduje się odejść z tego świata. Obyśmy nigdy nie musieli podejmować takich decyzji. Życie jest strasznie okrutne :smutek:

"Wspomnienie jest jedynym rajem, z którego nikt nas nie może wypędzić... "  <th_to_clue>
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Wiadomości w tym wątku
Piosenkarka poddała się eutanazji - przez hogan - 18-02-2021, 21:53
RE: Piosenkarka poddała się eutanazji - przez hogan - 19-02-2021, 10:43
RE: Piosenkarka poddała się eutanazji - przez ewus - 22-02-2021, 12:43
RE: Piosenkarka poddała się eutanazji - przez hogan - 22-02-2021, 15:37
RE: Piosenkarka poddała się eutanazji - przez ewus - 22-02-2021, 18:10
RE: Piosenkarka poddała się eutanazji - przez hogan - 22-02-2021, 18:28
RE: Piosenkarka poddała się eutanazji - przez ewus - 22-02-2021, 19:17
RE: Piosenkarka poddała się eutanazji - przez hogan - 22-02-2021, 20:46
RE: Piosenkarka poddała się eutanazji - przez Izydor hrabia Psinka - 27-02-2021, 11:58

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości