15-11-2020, 12:04
(15-11-2020, 11:48 )hogan napisał(a): I znów kłamiesz, to prawicowcy nie interesują się pracownikami, bo są skorumpowanymi miliarderemi z wyzysku biedniejszych.
To prawicowiec jest jak komunista i ZOMO, popierający rządy PRL- u. To prawicowiec ustalił eksmisję na bruk. A co do reszty, po prostu się nie wypowiadaj, bo to nie Twój interes! To my, kobiety mamy prawo do mówienia o tym. Zacznij rodzić a potem mów!
Dopóki tego nie zrobisz, zamilcz i wstydu sobie oszczędź! ŻADEN samiec nie pozwolę aby mną rządził i tym co mam robić.
A jak Ci nie odpowiada, to idź się wykastrować.
Oj, Iza, zlituj się ! Powyżej napisałem tylko, czym różni się lewicowiec dawny od obecnego. A prawicowcy oczywiście też mają i to straszne wady antypracownicze. Ale wobec totalitarnego zniewolenia, jakie widzimy w tym roku to prawicowiec taki jak np.Grzegorz Braun, choć wolnorynkowy liberał których kiedyś nienawidziłem jest o niebo lepszy niż np. Morawiecki. Co do spraw kobiecych, intymnych to oczywiście nie mój interes wtrącać się w Twoje sprawy erotyczne czy osobiste. Ja piszę ogólnie o pewnych zasadach moralnych, a nie adresuję do konkretnych osób których prywatności przecież nie znam. Poza tym dziękuję Ci za tak żywy i emocjonalny udział w dyskusji. Bez Ciebie nie byłoby tematu ani żadnej rozmowy, bo panowie i pani Ewuś niewiele mają tu do powiedzenia. Z Tobą się nie nudzę, bo zawsze coś ciekawego i nowego wymyślisz.

BTW. Odnośnie tego samca, to chciałbym zwrócić uwagę że w koncepcji judeochrześcijańskiej człowiek nie jest tylko cielesnością, ale również duchowością. Jesteśmy nie tylko samcami i samicami, ale osobami duchowymi. Od nas zależy, jaki element będzie brał u nas górę.Czy nasze ciało podporządkujemy duchowi, czy też cielesne żądze w nas przeważą, a duchowość stopniowo zaniknie.