01-10-2020, 15:01
(01-10-2020, 10:56 )hogan napisał(a): Federowiczu, zależy o jaki humanizm chodzi i o jakim tu piszemy, bo muszę zgodzić się z Pollitrem(Polliterem), że Satanizm jest skierowany na humanizm, jeśli chodzi o ich działalność. Są zrzeszeni, podlegają bezwzględnej dyscyplinie,Tu mocno przegięłaś. Zgadzanie się z kolegą lub zaprzyjaźnionym modem, adminem forum czy szefem w pracy we wszystkim to kolejna postać zniewolenia. Miałem już podejrzenia w temacie o maskach, że nie czytasz ani jednego z moich postów. Brednie o dyscyplinie i stałych zasadach masonów..jakich? Zapomniałaś podać. Dyscyplina jest dobra wtedy, gdy służy ludzkości, chrześcijańskim i narodowym wartościom moralnym, a nie wtedy, gdy służy do ich zniszczenia, do oszukania, do grabieży, do depopulacji. Humanizmu nie da się nagiąć na różne definicje, nawet całkowicie sprzeczne z humanizmem. "Nigdy nic nie słyszałam" pomimo tylu moich wpisów na forum..wybacz, ale czy już Cię zaszczepili ? To by wyjaśniało wszystko.
dążą do tego aby więzi ich organizacji nie były zerwane, utrzymują stałe zasady i nigdy nie słyszałam o pedofilii
u Satanistów a tym bardziej o zabijaniu ludzi. Chyba pomyliłeś to z tym pseudo- satanizmem.
BTW. Mój nick-name to Fedorowicz, a nie Federowicz. Czy nie masz za grosz kultury ? Oj nieładnie !