21-08-2020, 7:10
Nie nie jestem zagorzałym słuchaczem Radia Maryja , praktycznie nie słucham tegoż radia , ja zadałem pytanie dlaczego nienawidzicie innych ??? a to nie ma nic wspólnego z trolowaniem czy narzucaniem jakiejś myśli czy idei . po prostu pytam , ale nawet nie otrzymałem i nie otrzymam na tak proste pytanie odpowiedzi , tylko Makis bełkot nie związany z odpwiedzia . no cóż dno ludzkich podłości już dawno zostało przebite .
Wesołek nawet z drwina pisze nazwę radia , czy twoja babcia lub mama nie skucha Radia Maryja ? czy nie lata kilka razy w tygodniu do kościoła ???
Zycie nieraz plata takiego psikusa ze niewierzący , drwiący z religii , Boga w chwilach ciężkich zwracają sie do tego z którego drwili o pomoc , bo wszystko zawiodło i wszyscy takim pokazali środkowy paluch , wiec zastanów sie zanim z kogoś zadrwisz , aby życie nie zadrwiło z ciebie .
Wesołek nawet z drwina pisze nazwę radia , czy twoja babcia lub mama nie skucha Radia Maryja ? czy nie lata kilka razy w tygodniu do kościoła ???
Zycie nieraz plata takiego psikusa ze niewierzący , drwiący z religii , Boga w chwilach ciężkich zwracają sie do tego z którego drwili o pomoc , bo wszystko zawiodło i wszyscy takim pokazali środkowy paluch , wiec zastanów sie zanim z kogoś zadrwisz , aby życie nie zadrwiło z ciebie .