Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 14 głosów - średnia: 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dobre forum

To co robi Ruta mnie nie interesuje, bo mi się nie podoba co Ona robi. Do tej pory zauważyłam trzy fora które były z udziałem Ruty, nie
przetrwały. Nie przeczę, może ma dobre intencje ale taka jest prawda, że fora po Jej "rządach" cienko przędą. Aby nie być gołosłowną, napiszę, że chodzi o forum
Krzysia i Marianny, Jej forum a teraz biedny Scypion popadł w jej ręce... nie wróżę nic dobrego. Nikt  nie lubi tego co Ona robi.
To przecież widać, skoro fora padają. Mi też nie chce się pisać ani u Ciebie ani na Scypionie gdy widzę, że Ona jest, wiem kto jeszcze nie chce
ale te osoby mogą wypowiedzieć się same. Zdaję sobie sprawę, że Ona ma inne kryteria, inną wizję foum i to się Jej podoba ale ludzie
szukają miejsc do pogadania o byle czym. Takie poważne fora, nie mają racji bytu, chyba że tylko w ciasnym, zamkniętym gronie ale
wcześniej czy później, ten co w takim miejscu się znajdzie, zrobi mu się duszno i będzie potrzebował przestrzeni i nowych dyskutantów
a takich niestety nie znajdzie, bo oni już tam będą.
Jej forum było ładne, zadbane ale co z tego, jak z garstką ludzi? Niech ktoś zaprzeczy, że było inaczej?
A forum Krzysia i Marianny? Zapowiadało się kwitnąco ale do "zarządu" Krzyś przyjął Rutę... pozostała garstka ludzi piszących na czacie.
Scypion? Daję góra pół roku. Tzn., inaczej. Pół roku od chwil gdyby rzeczywiście dobrze ruszyło ale nie ma szans ruszyć bo... jest Ruta.
Jak będziesz Ruta to czytała, to nie gniewaj się, bo taka jest prawda.

O sobie mogę napisać, że tam gdzie jestem, to chcę pisać i zależy mi aby wszystko grało ale mam w necie wyrobioną fałszywą złą opinię
i ciągnie się to za mną jak sraczka. Dlatego teraz ogólnie trzymam się z daleka od wszystkiego aby mieć święty spokój i niech się pozarzynają
bez mego udziału ale właśnie przez naszą dyskusję, wszystko wróci... to już widać, bo Ruta także po latach z ciekawości się pojawiła.

Dość na ten temat, chciałam tylko wyjaśnić sytuację.

Idealne forum powinno wyglądać jak forum Ruty ale to będzie forum dla samego istnienia forum, nie dla ludzi.
Nieidealne forum ale dobre forum, będzie wyglądało jak moje.

Ze mną kontakt nie jest nigdy utrudniony, wystarczy chcieć. Zauważ, że tu odpowiadam praktycznie- błyskawicznie.

Jedna ważna uwaga do Ciebie!

Nigdy ale to, przenigdy więcej nie cytuj ani tu ani  nigdzie wypowiedzi z innych miejsc, to  jest prawnie zabronione.

Poprawka- 14 lat

Złotej reguły nie ma na prowadzenie forum ale okiem obserwatora widzę niektóre błędy adminów.

- zamykanie tematów uważanych za stare
- nie informowanie użytkowników o tym, że ich post został usunięty
- karanie za coś, czego ktoś nie zrobił(podaję mój przykład gdzie MF zbanował mnie za to, że nagadali mu rzeczy wymyślonych a o których była mowa na innych forach)
- brak admina na forum(Pojawia się sporadycznie. Moja zasada, to admin musi być obecny na forum 25h na dobę)
- ciągłe mieszanie w ustawieniach bez wcześniejszego powiadomienia o tym userów
- przekładanie, zmienianie, działów, tematów, itd.
- też robię błędy ale niektórych adminów błędy odpychają od forum

Do piątego i szóstego myślnika dopiszę:
Rejestrując się, user widzi jakie są zasady, jak wygląda forum i decyduje się na rejestrację. Żadnych zmian userzy nie lubią a jak piszą, że
lubią, to kłamią.

To chyba na tyle.

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Wiadomości w tym wątku
Dobre forum - przez Earl - 15-03-2019, 21:10
RE: Dobre forum - przez Earl - 16-03-2019, 9:31
RE: Dobre forum - przez hogan - 16-03-2019, 9:35
RE: Dobre forum - przez Earl - 16-03-2019, 9:50