Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kim są polscy Hikikomori?

Ja bym był , gdyby mnie było stać . Totalny brak sponsora dla Hikikomora :smutek: 

Rozumiem tych ludków dobrze, ale troszkę też im zazdroszczę . Fajnie by było móc tak po Hikikomorzyć
bezterminowo ...  
Okresowo mi się udawało. 

Ktoś by dał jeść i na ten komputer , co wideokonferencje , też wolę pisać właściwie, to tani może być.
Ochronił przed światem, pismami z urzędu, od spółdzielni, upierdliwymi sąsiadami.

Myślałem, wykopać sobie ziemiankę w lesie i zostać bezbożnym pustelnikiem, ale i tam zaraz dopadnie leśniczy , policja  z Opieką społeczną 

I mi-- kurwa  ( NO był! taki na K. bardzo istotny akurat)-edytowane powtórnie przez  Mnie ubawa 'pomogą' !  

Dzięki cywilizacji liberalnej , brak dziś na tym świecie miejsca dla niektórych ludzi.
Miejsca i zrozumienia , jeszcze 100 lat temu tak nie było.

Cytat:Fobię społeczną zdiagnozowano u mnie.....

G. prawda, to nie choroba.
 To świat jest chory.  Choroba powstaje dopiero , na skutek przymusowego 'wywoływania do tablicy , leczenia i wmawiania ,  że każdy musi być tak śmiały i gruboskórny jak norma przewiduje.

Cytat:Pacjenci polskiej lekarki nie mają myśli samobójczych czy poczucia winy. Ich głównym zaburzeniem jest fobia społeczna.
No nie wiem , całkowity brak poczucia winy , dowodzi ekstremalnego egocentryzmu . Czyli mamusia z tatusiem byli idiotami i tak dziecię wyniańczyli.
Albo 'Polska lekarka jest cwaną idiotką' ?
Fajnie się leczy takiego pacjenta i długo , a kasa leci regularnie. ubawa

[Obrazek: URT0WOo.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kim są polscy Hikikomori? - przez hogan - 09-01-2019, 1:00
RE: Kim są polscy Hikikomori? - przez uii - 10-01-2019, 23:20
RE: Kim są polscy Hikikomori? - przez hogan - 11-01-2019, 12:46

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości