10-01-2019, 23:20
Ja bym był , gdyby mnie było stać . Totalny brak sponsora dla Hikikomora
Rozumiem tych ludków dobrze, ale troszkę też im zazdroszczę . Fajnie by było móc tak po Hikikomorzyć
bezterminowo ...
Okresowo mi się udawało.
Ktoś by dał jeść i na ten komputer , co wideokonferencje , też wolę pisać właściwie, to tani może być.
Ochronił przed światem, pismami z urzędu, od spółdzielni, upierdliwymi sąsiadami.
Myślałem, wykopać sobie ziemiankę w lesie i zostać bezbożnym pustelnikiem, ale i tam zaraz dopadnie leśniczy , policja z Opieką społeczną
I mi-- kurwa ( NO był! taki na K. bardzo istotny akurat)-edytowane powtórnie przez Mnie
'pomogą' !
Dzięki cywilizacji liberalnej , brak dziś na tym świecie miejsca dla niektórych ludzi.
Miejsca i zrozumienia , jeszcze 100 lat temu tak nie było.
G. prawda, to nie choroba.
To świat jest chory. Choroba powstaje dopiero , na skutek przymusowego 'wywoływania do tablicy , leczenia i wmawiania , że każdy musi być tak śmiały i gruboskórny jak norma przewiduje.
Albo 'Polska lekarka jest cwaną idiotką' ?
Fajnie się leczy takiego pacjenta i długo , a kasa leci regularnie.
Rozumiem tych ludków dobrze, ale troszkę też im zazdroszczę . Fajnie by było móc tak po Hikikomorzyć
bezterminowo ...
Okresowo mi się udawało.
Ktoś by dał jeść i na ten komputer , co wideokonferencje , też wolę pisać właściwie, to tani może być.
Ochronił przed światem, pismami z urzędu, od spółdzielni, upierdliwymi sąsiadami.
Myślałem, wykopać sobie ziemiankę w lesie i zostać bezbożnym pustelnikiem, ale i tam zaraz dopadnie leśniczy , policja z Opieką społeczną
I mi-- kurwa ( NO był! taki na K. bardzo istotny akurat)-edytowane powtórnie przez Mnie
'pomogą' ! Dzięki cywilizacji liberalnej , brak dziś na tym świecie miejsca dla niektórych ludzi.
Miejsca i zrozumienia , jeszcze 100 lat temu tak nie było.
Cytat:Fobię społeczną zdiagnozowano u mnie.....
G. prawda, to nie choroba.
To świat jest chory. Choroba powstaje dopiero , na skutek przymusowego 'wywoływania do tablicy , leczenia i wmawiania , że każdy musi być tak śmiały i gruboskórny jak norma przewiduje.
Cytat:Pacjenci polskiej lekarki nie mają myśli samobójczych czy poczucia winy. Ich głównym zaburzeniem jest fobia społeczna.No nie wiem , całkowity brak poczucia winy , dowodzi ekstremalnego egocentryzmu . Czyli mamusia z tatusiem byli idiotami i tak dziecię wyniańczyli.
Albo 'Polska lekarka jest cwaną idiotką' ?
Fajnie się leczy takiego pacjenta i długo , a kasa leci regularnie.