Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 11 głosów - średnia: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Słońce

Lubie wschody slonca i poranki , budzenia sie do życia wszystkiego co odpoczywało a zwłaszcza szczebiot ptactwa , jak mieszkałem na wsi , to wcześniej wychodzilem z kawa i papierosem na podwórko aby posłuchać radosnego  szczebiotu ptactwa , wdychać czyste powietrze , czasem chodziłem boso po rosie , a moje kochane psiska zaczepiało mnie aby zanim  się pobawić , takich spraw sie nie zapomina , był to wspaniały czas.
Wschód słońca to życie , to nowy dzień pełen zagadek i nie przewidywalnych wieści lub zdarzeń .

Zachód to czas przygotowania się do odpoczynku po trudzie dnia codziennego , wieczór to plany na jutro , to także podsumowanie mienionego czasu - dzionka 
Bez wschodu nie będzie zachodu słońca , oba sa piękne  z wskazaniem na wschód słońca .

Obecnie mieszkam w bloku ,jak zawsze wstawałem wcześniej i teraz to takze czynie , często wychodzę na balkon o ile to możliwe , bo podemna mieszkają ludziska którzy chyba pala papieroch non stop , smrod   dymu papierosowego jest nie do zniesienia a jak gotują żarcie to idzie się z zygać , oto radości życia w bloku

Ślady na piasku przeminą,
ślady na sercu pozostaną.
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Wiadomości w tym wątku
Słońce - przez hogan - 08-09-2018, 13:30
RE: Słońce - przez martin - 08-09-2018, 16:04
RE: Słońce - przez hogan - 08-09-2018, 18:43
RE: Słońce - przez Wąsatka - 08-09-2018, 21:28
RE: Słońce - przez bonaparte - 08-09-2018, 21:35
RE: Słońce - przez hogan - 08-09-2018, 21:43

Skocz do: