26-06-2018, 18:08
(26-06-2018, 14:22 )ewus napisał(a): A ja tam polaków obejrzę, ciekawość. Może muszę się dobić? Aczkolwiek wiem, że to co napiszę zostanie skrytykowane ale nie zapominajmy, że ta drużyna za frajer też na tym Mundialu nie jest. Euro też przecież było ładne. Nie wiem co wydarzyło się teraz, ciężko to opisać ale mimo wszystko to jaka jest nienawiść (w necie pełno tej mowy jest) zaczyna mnie przerażać... Są granice, wściekłości i wielu temu podobnych uczuć chyba warto jednak przystopować z takimi wyzwiskami i groźbami (obrzucenie piłkarzy jajkami serio ludzie??? -.-).
Ogarnąć emocje przede wszystkim! To nadal są NASI RODACY! Nie jestem szczęśliwa z tego co się wydarzyło ale jakoś przy zwycięstwach to sami "kibice" są nagle. Ogólnie jest to mój JEDEN i jedyny komentarz w sieci na ten temat. Uznałam, że swoje zdanie wyrażę tutaj. Nie będę się tu z nikim kłócić bo nie mam takiego zamiaru, nie czepiam się też żadnego z Was, moja wypowiedź dotyczy całego tego syfu związanego z Mundialem.
Jak komuś nie pasuje, zapraszam na gołe klaty
A ja w zupełności się z Tobą zgadzam i już wcześniej sama też o tym pisałam.
Napiszę brzydko, mi już chce się rzygać od tych złych opinii.
Trzeba krótko to uciąć- to nie byli przeciwnicy dla Polski. Oni wychowani są w gorących warunkach, są na maksa wysportowani
od dziecka a dodatkowo ich prymitywne warunki, sprzyjają jeszcze lepszemu zahartowaniu.