11-06-2018, 0:01
(23-05-2018, 10:13 )hogan napisał(a): Dlaczego tak jest? Czy ktoś mi to wyjaśni? A może zacznę też wprowadzać na forum rozrabiaki?
Jak jest cisza, spokój, żadnych zadym, jest fajnie i już ale w ten sposób forum umiera.
Od lat zastanawiam się nad rozwiązaniem tego problemu, czyli połączenie kłótni ze spokojem ale tak się nie da, już to przerobiłam.
Zauważyłam też, że każde forum pada, gdzie nie ma cały czas admina.
Natomiast ja jestem prawie cały czas a ludzi jak na lekarstwo. Wiem też, że mam swoje humory, jak typowa kobieta ale nie sądzę
aby to był powód tego, że ludzie nie chcą tu pisać, bo jak widzę co wyprawiają inni admini, jak manipulują, oszukują, okłamują, robią
w bambuko Userów, to włos mi się jeży. Czy to oznacza, że też mam wszystkich okłamywać aby ludzie chętniej pisali?
Sprowadza się to znów do tego samego... do burd... bo jak admin kłamie, to taki fakt ludzi ciekawi i chętniej piszą. No chętniej, bo to widać.
Czy też zauważyłam, że tematy poruszane u nas, te mają lepsze wzięcie, gdzie powstaje chociażby minimalny konflikt a gdzie brak
konfliktu, to temat nie ma żadnych odpowiedzi albo ma jedną czy dwie odpowiedzi i to zdawkowych i koniec tematu.