Nowa odpowiedź
Ocena wątku:
  • 31 głosów - średnia: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Japonia

Weź Ty nie obrażaj swojej Koleżanki ubawa2

"Tonący w kłamstwie, cynizmu się chwyta"
Hogan- Izabela
"Buzie widze w tym tenczu!"
Odpowiedz

Dla odmiany bardziej normalne reklamy.
Odpowiedz

To słabo jak nie trafisz na kwitnienie wiśni bo właśnie zapłaciłeś za to w liniach lotniczych. Bilety wtedy są najdroższe. Ale i nie dziwne bo to najbardziej widowiskowa pora na Japan.
Zresztą u nas też są anomalie pogodowe i tego nie przewidzisz co będzie np. w Japonii...
Jestem pewien że pozytywnych wrażeń będziesz miał mnóstwo.
To jest tak bardzo odmienny kraj w stosunku do krajów europejskich że z niecierpliwością czekam na relację z wyjazdu. A tylko spróbuj takiej relacji nie umieścić na tym forum to wyciągnę Cię nawet z piekła i zmuszę to wklejenia fotek na forum i opisania Twoich wrażeń itd...
Tymczasem trzymam kciuki za udane poznawanie Japonii.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

No cóż, jak kupowałem bilety to jakoś nie wgłębiłem się w temat. Myślałem że one kwitną cały kwiecień albo jakoś tak. ubawa Nie zastanowiłem się nad tym.
Mimo wszystko bilety wyszły mi stosunkowo tanio, bo kupowałem je dużo wcześniej.
Jak będę w hotelu to wejdę przez wifi na forum. ubawa
Będę miał też pewnie internet na karte prepaid ale tam jest limit internetu więc będę go używał tylko do map.
Odpowiedz

Kiedy Ty lecisz, jakoś w połowie chyba kwietnia o ile dobrze pamiętam. ubawa

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Za tydzień dokładnie.
Odpowiedz

Trzymam kciuki za udany wypad do Japan.

[Obrazek: q2WwWkr.gif]
Odpowiedz

7 kwietnia?

No to nie daj się sake i suszi ubawa2

Hogan- Izabela
Odpowiedz

Tak 7 kwietnia wylot a na miejscu będę 8 kwietnia.
Odpowiedz

(30-03-2018, 16:43 )bonaparte napisał(a):  

To podobno japońska reklama mleka. oczko
Jakoś nie chcę mi się pić tego mleka po obejrzeniu tej reklamy.

W skrócie, słońce rzuciło kotem w księżyc, ten kot wpadł mu do tyłka i księżyc się rozpadł oblewając dziewczynę mlekiem.
Cytat:Bukkake (jap. ブッカケ?) – praktyka seksualna polegająca na ejakulacji grupy mężczyzn na leżącą, siedzącą bądź klęczącą osobę, zazwyczaj na twarz, bądź do ust. Praktyka ta może zawierać elementy seksualnego upokorzenia[1][2].
._.

"Bogaci czy biedni, ludzie martwią się o pieniądze; cierpią przez ubóstwo i cierpią przez bogactwo. Ponieważ ich życiem kieruje chciwość, przeto nigdy nie są zadowoleni ani usatysfakcjonowani." -Budda
Odpowiedz
Nowa odpowiedź

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości