Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
To słabo jak nie trafisz na kwitnienie wiśni bo właśnie zapłaciłeś za to w liniach lotniczych. Bilety wtedy są najdroższe. Ale i nie dziwne bo to najbardziej widowiskowa pora na Japan.
Zresztą u nas też są anomalie pogodowe i tego nie przewidzisz co będzie np. w Japonii...
Jestem pewien że pozytywnych wrażeń będziesz miał mnóstwo.
To jest tak bardzo odmienny kraj w stosunku do krajów europejskich że z niecierpliwością czekam na relację z wyjazdu. A tylko spróbuj takiej relacji nie umieścić na tym forum to wyciągnę Cię nawet z piekła i zmuszę to wklejenia fotek na forum i opisania Twoich wrażeń itd...
Tymczasem trzymam kciuki za udane poznawanie Japonii.
Liczba postów: 7,080
Liczba wątków: 36
Reputacja:
379
Trzymam kciuki za udany wypad do Japan.
Liczba postów: 12,805
Liczba wątków: 690
Reputacja:
592
Tak 7 kwietnia wylot a na miejscu będę 8 kwietnia.
Liczba postów: 4,077
Liczba wątków: 211
Reputacja:
154
(30-03-2018, 16:43 )bonaparte napisał(a):
To podobno japońska reklama mleka. 
Jakoś nie chcę mi się pić tego mleka po obejrzeniu tej reklamy.
W skrócie, słońce rzuciło kotem w księżyc, ten kot wpadł mu do tyłka i księżyc się rozpadł oblewając dziewczynę mlekiem.
Cytat:Bukkake (jap. ブッカケ?) – praktyka seksualna polegająca na ejakulacji grupy mężczyzn na leżącą, siedzącą bądź klęczącą osobę, zazwyczaj na twarz, bądź do ust. Praktyka ta może zawierać elementy seksualnego upokorzenia[1][2].
._.
"Bogaci czy biedni, ludzie martwią się o pieniądze; cierpią przez ubóstwo i cierpią przez bogactwo. Ponieważ ich życiem kieruje chciwość, przeto nigdy nie są zadowoleni ani usatysfakcjonowani." -Budda