30-01-2018, 14:13
Uzdrowiciel
30-01-2018, 15:58
Nie mam zaufania do tych "cudotwórców". Moim zdaniem to bazowanie na ludzkim nieszczęściu, naiwności. Ale poczuli się chyba pewnie bo nawet zabiegali o refundacje dla swoich praktyk.
Podałem pierwszy z brzegu link, ale zamieszania narobili trochę.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7...y-ich.html
Podałem pierwszy z brzegu link, ale zamieszania narobili trochę.
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7...y-ich.html
30-01-2018, 16:04
Też nie wierzę takim ludziom. Zresztą Kościół zakazuje korzystać z usług różnej maści energoterapeutów.
30-01-2018, 18:12
Ja uzdrawiam również.
Nie musze nakładać rąk na czoło robię to przez internet i całkowicie za darmo.
a więc
Nie musze nakładać rąk na czoło robię to przez internet i całkowicie za darmo.
a więc
Spoiler
30-01-2018, 18:27
Dieta Kwaśniewskiego:
poradnikzdrowie.pl/
Przy tej diecie, nabieramy nawyków żywieniowych, które doprowadzą każdego stosującego taką dietę do miażdżycy.
Jedzenie takich posiłków może również być przyczyną nadciśnienia, z kolei zbyt duża ilość białka może źle działać na nasze nerki. Poza tym dieta optymalna zakwasza organizm.
Dieta Kwaśniewskiego zawiera mało witamin i jest uboga w błonnik. Niedobory witamin mogą doprowadzić do wielu nieprzyjemnych dolegliwości, z kolei zbyt mało błonnika to gorsze trawienie czy problemy z wypróżnianiem. To wszystko może prowadzić do rozwoju nowotworów.
Dodatkowo 3 posiłki dla dorosłego człowieka to zbyt mała liczba. Przyjmuje się, że posiłków powinno być przynajmniej 5.
Człowiek o zdrowych zmysłach, nigdy nie zastosuje takiej diety i uważam, że Kwaśniewski nie jest lekarzem lecz też kimś w rodzaju uzdrowiciela, który czerpie wyłącznie własne z tego korzyści, naciągając ludzi na zloty, przebywanie w Jego sanatorium(gdzie z resztą udowodniono, że EKSPERYMENTUJE na ludziach).
Dieta zdecydowanie przekracza dzienne zapotrzebowanie na tłuszcz, w tym na nasycone kwasy tłuszczowe. Za dużo jest też jajek. Ogromną wadą diety jest ograniczenie spożycia węglowodanów (produkty zbożowe i owoce) dostarczających składników mineralnych i błonnika. A błonnik jest bardzo ważny: wspomaga pracę jelit, chroni przed nowotworami, obniża cholesterol, stabilizuje poziom glukozy. Nie jest to dieta dla osób chcących się zdrowo odżywiać! Poza tym 3 posiłki dziennie to za mało. W świetle aktualnych badań głównym źródłem kalorii powinny być produkty zbożowe, warzywa, owoce, chude mleko i jego przetwory, chude mięso oraz ryby. Prawidłowo skomponowana dieta ma dostarczać głównie tłuszczów pochodzenia roślinnego, a nie zwierzęcego.
poradnikzdrowie.pl/
Przy tej diecie, nabieramy nawyków żywieniowych, które doprowadzą każdego stosującego taką dietę do miażdżycy.
Jedzenie takich posiłków może również być przyczyną nadciśnienia, z kolei zbyt duża ilość białka może źle działać na nasze nerki. Poza tym dieta optymalna zakwasza organizm.
Dieta Kwaśniewskiego zawiera mało witamin i jest uboga w błonnik. Niedobory witamin mogą doprowadzić do wielu nieprzyjemnych dolegliwości, z kolei zbyt mało błonnika to gorsze trawienie czy problemy z wypróżnianiem. To wszystko może prowadzić do rozwoju nowotworów.
Dodatkowo 3 posiłki dla dorosłego człowieka to zbyt mała liczba. Przyjmuje się, że posiłków powinno być przynajmniej 5.
Człowiek o zdrowych zmysłach, nigdy nie zastosuje takiej diety i uważam, że Kwaśniewski nie jest lekarzem lecz też kimś w rodzaju uzdrowiciela, który czerpie wyłącznie własne z tego korzyści, naciągając ludzi na zloty, przebywanie w Jego sanatorium(gdzie z resztą udowodniono, że EKSPERYMENTUJE na ludziach).
30-01-2018, 18:28
Cytat:UZDRAWIAM WAS
Dzięki
A opłaty to w formie SMSu czy jakiś przelewik?
30-01-2018, 18:33
Boni, jesteś taki sam naciągacz jak Ci wszyscy uzdrowiciele, bo cosik Twoje uzdrawianie nie skutkuje
30-01-2018, 18:35
30-01-2018, 18:42
Taa i pewnie jeszcze będzie trzeba zapłacić za jakieś cacuszko, przepuśćmy, że za świeczkę na rzecz uzdrowiciela 
To nic, że kosztuje świeczka 10 tyś., ważne, ze pomaga :lol:

To nic, że kosztuje świeczka 10 tyś., ważne, ze pomaga :lol:
30-01-2018, 23:30
Uzdrowicielem może być każdy.
Pewin lekarz praktykujący na Bliskim Wshodzie nie mógł opędzić się od natrętnego umierającego pacjęta.
W końcu zakamuflował w kieszeni gekona i udając,że wyciąga go z niego pokazał mu.
Pacjent wrzasnął:"To ty mnie zżerałaś“.
Rozdeptał jaszczurkę i odtąd nic mu nie dolegało.
Chyba autosugestią to zwą.
Przeczytałem to już bardzo dawno temu.Książka nosiła tytuł Rubikon czarnych dziewczat,czy Zabić czarną kurę...Nie pamiętam.
Pewin lekarz praktykujący na Bliskim Wshodzie nie mógł opędzić się od natrętnego umierającego pacjęta.
W końcu zakamuflował w kieszeni gekona i udając,że wyciąga go z niego pokazał mu.
Pacjent wrzasnął:"To ty mnie zżerałaś“.
Rozdeptał jaszczurkę i odtąd nic mu nie dolegało.
Chyba autosugestią to zwą.
Przeczytałem to już bardzo dawno temu.Książka nosiła tytuł Rubikon czarnych dziewczat,czy Zabić czarną kurę...Nie pamiętam.
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości